#14 Izet Hajrović

Bugün oynamasi gereken en önemli oyunculardan biri.

Şu adam nasıl yedek olur anlamıyorum. 80'de falan girip bir de etkili olursa ve puan kaybı yaşarsak, ben artık Mancini'nin buradan kovulmak istediğini çok net bir şekilde söylerim. Geleceğin takımını bu adamlarla kurarsın..

son iki maç sahanın en iyisiydi formayı kapmak için daha ne yapması lazım. burak veya umut gibi mi olmalı

Şu adam nasıl yedek olur anlamıyorum. 80'de falan girip bir de etkili olursa ve puan kaybı yaşarsak, ben artık Mancini'nin buradan kovulmak istediğini çok net bir şekilde söylerim. Geleceğin takımını bu adamlarla kurarsın..

Mancini daha takım kuramıyor ki , gelecekten bahsedelim. Bazı teknik adamlar vardır , takıma olumlu etkisi yoktur ama maça iyi hazırlar , takım maçı alır. Mancini , takıma direk olumsuz etki ediyor , belki bu alanda birinci bile olabilir.

Yedi bitirdi Mancini. Adam hırlı istekli oynamaya arzulu. Ama Mancini bu yangına itfaiye aracı gibi yetişti.

Mancini ilk geldiği zamanlar neden Bruma oynamıyor diyorduk şimdide Hajrovic artık isime değil forma bakmalı mancini

mancini adamı bitirmekle meşgul. bitirip taraftara yem edecek hajrovici en sonunda.

özur dılemek gereklı kendısınden böyle bır td ıle calışmak zorunda bırakıldıgı ıçin.tek forvet cıksa hajroyu sag acıktta 3 mac oynatsa bu çocugu kazanıcaz

Kayseri macindan sonra Bursa macini sirf Hajrovic icin bekledim. Bursa macindan sonra Konya macini sirf Hajrovic icin bekledim, ama sadece 10dk izleyebildik.

Sneijder in yeri ayri ama ciddi sekilde sempati duydugum isim Izet Hajrovic. Bir kere Amrabat tan kurtardigi icin tsk etmek gerekir ve ayni zamanda gercekten kaliteli ayaklara sahip, oyun zekasi üst düzey olan bir oyuncu.

Bol pas yapan ve akici oyun oynayan takimlarda basarili olur. Tersini uygulayan takimlarda temposundan dolayi sIkIntI ceker. Acikcasi ciddi bir yildiz olacagini düsünmüyorum, ama takimin en yetenekli ve kaliteli oyuncularindan kendisi.

Fenerbahce macinda mutlaka 11'de olmali. MUTLAKA!

Fener maçında bu adam kesinlikle 11'de olmalı.

cozemedim ben bu adami ya pasi sutu fln fena degilde nerde ne yapacagani bilmiyo bide biraz yavas gibi geliyo...hafif sincapada benziyo

turk pasaportu verilecekse kalsin yoksa gitmeli

bu adamdan cacik olmaz hdelikanlı avatar yapmıs ordan anladım

Seneye takım sağda Hajrovic, solda Bruma sistemi üzerinde kurulmalı. Bruma hızıyla Hajrovic oyun zekasıyla rakibi yıpratır. Artık kanat takımı görmek istiyorum.

Kayseri macindan sonra Bursa macini sirf Hajrovic icin bekledim. Bursa macindan sonra Konya macini sirf Hajrovic icin bekledim, ama sadece 10dk izleyebildik.

Sneijder in yeri ayri ama ciddi sekilde sempati duydugum isim Izet Hajrovic. Bir kere Amrabat tan kurtardigi icin tsk etmek gerekir ve ayni zamanda gercekten kaliteli ayaklara sahip, oyun zekasi üst düzey olan bir oyuncu.

Bol pas yapan ve akici oyun oynayan takimlarda basarili olur. Tersini uygulayan takimlarda temposundan dolayi sIkIntI ceker. Acikcasi ciddi bir yildiz olacagini düsünmüyorum, ama takimin en yetenekli ve kaliteli oyuncularindan kendisi.

Fenerbahce macinda mutlaka 11'de olmali. MUTLAKA!

Bende aynı şeyi düşünüyordum renktaş. Takımda izlerken en keyif aldığım adam Hajrovic ve Mancini'nin zaten doğru oyunu , doğru kadroyu çıkarmasını beklemekten umudumu kestim sadece Hajrovic'in oynamasını istiyordum ondan bile mahrum etti bizi.

zekı şut ve pasları fena degıl.adamda gecıyor ıyı kötu.şu an bu özellıklere sahıp takımdakı tek futbolcu neden oynamıyor şaka gıbı.bızı belkı ılerı noktalara tasımaz bekleyıp gorucez ama şu an ki kadroda rahat oynar.

Seneye takım sağda Hajrovic, solda Bruma sistemi üzerinde kurulmalı. Bruma hızıyla Hajrovic oyun zekasıyla rakibi yıpratır. Artık kanat takımı görmek istiyorum.

Mancini yönettiği hiçbir takımda saf kanat oyuncularıyla ve sistemiyle oynamadı. Ya Balotelli gibi forvetten kanata ya da Nasri gibi merkezden kanata devşiriyor. Direk kanat oyuncularıyla bir sistem kurmuyor. Bizde de pek farklı olacağa benzemiyor. Sırf bu bile gitmesi için bir sebep.

Hajrovic kadrodaysa oynamak zorunda, Mancini anla bunu artık.

Oynadığı bölümlerde etkili olmaya çalışıyor, başarıyor da. Kalan maçların tamamına ilk 11 çıkmalı bence. Bursa ve Konya maçlarında ilk 11 çıkmaması da Mancini'nin hatasıdır diye düşünüyorum.

Hayrovic takımın en iyilerinden, ilk 11'de oynamalı sürekli.

Geri
Üst Alt