#14 Izet Hajrović

Anadolu takımına gitse 300-400.000 euro bonservis ödenirdi. Biz olunca 3.5 m euro'ya kastırlar. Güzel iş beaa..:005:

Yani kusura bakmayalım ama biz yolunacak kaz durumundayız. Bu degisir mi ?? Futboldan anlayan Yönetim gelmedikce zor.

grasshopersde yillik 150.000€ kazaniyordu, vergilerle beraber eline gecen para 80.000€ falandi ... adami milyoner yaptik

bu ve ontiveroya verilen toplamda 5,5 milyon euro dan kulüp resmen soyulmuştur.hangi akla hizmetle özellikle ontivero ya 2 milyon euro verildi anlamadım.bu işlerde mutlaka bir şeyler döndüğünü düşünüyorum.

Nokta transferi yapmisiz, sebep olanlara tesekkur etmek lazim...

Tapatalk

bu ve ontiveroya verilen toplamda 5,5 milyon euro dan kulüp resmen soyulmuştur.hangi akla hizmetle özellikle ontivero ya 2 milyon euro verildi anlamadım.bu işlerde mutlaka bir şeyler döndüğünü düşünüyorum.

Birileri bu transferlerle zenginliğine zenginlik kattı başka açıklaması yok.

Anadolu takımına gitse 300-400.000 euro bonservis ödenirdi. Biz olunca 3.5 m euro'ya kastırlar. Güzel iş beaa..:005:

Yani kusura bakmayalım ama biz yolunacak kaz durumundayız. Bu degisir mi ?? Futboldan anlayan Yönetim gelmedikce zor.

Dünyanın heryerinde bu durum böyledir. Bir futbolcu ismi bilinen bir takıma gidiyorsa maliyeti de ona göre yağlı olur. Ha işi bilen biri olsa Hajrovic'i almazdı dersen ona katılırım ama şu dediğinden bu anlam çıkmıyor.

ispanya birinci ligi seviyesinde bir acik olan amrabati yollayip

turkiye 2. ligi seviyesinde birini al bide diline pacavra ol

IQ fiskiriyor sagdan soldan

Birileri bu transferlerle zenginliğine zenginlik kattı başka açıklaması yok.

deneme amaçlı oradan oraya gezen bi topçuya 2 milyon euro verilmesi komikti zaten.biz barca filan değiliz ki.

iki sene şampiyon olmuşsun, iki kez gruplardan çıkmışsın, sonra uefadan ceza yiyorsun.sonra neden belimizi doğrultamıyoruz.işte tam da bu yüzden.resmen birileri götürüyor paraları.

Lorik Cana faciasından sonra ki en büyük facia bu.

Bu balkan ülkelerinden kolay kolay topçu almamak lazım.

url-17.gif

Menajer işi

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dedim su capsizi almayin diye

Sayesinde dunyaya rezil oluyoruz

Tulun zapata gibi bunuda yerlestirdi bize

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedik şu çapsizi alayin diye

Sayesinde tüm güneş sistemindeki gezegenlere rezil oluyoruz. Marslılar götüyle gülüyor bize.

Konunun başlığı çok tehditkar.''Param hala yatmadı.'' Yatırmıyorsanız gidiyorum anlamı çıkıyor.

Git kulübü şikayet et, sonra diğer oyuncular parasını alamıyor de, sonra Galatasarayda mutluyum ayağı çek, Tamam haklı olabilirsin şikayet etmişte olabilirsin ama, sanane ulan diğer oyuncuların parasından felan.. Bu saatten sonra adım attırmazlar kulübe

Anlamadim gitti, ben mi yanlisim bilmiyorum...

Yabanci sinirlamasi varsa hele sahada 5-6 gibi, aldigin yabanci üst seviyede olmali, mevkisinde dünyada en iyiler arasi olmali bence (Muslera, Melo, Sneijder).

Bu Hajrovic böyle olmadigini herkez görüyordur herhalde. Cok büyük topcu olcak diye tahmin mi edildi? (Bruma style)

Üstelik türk statüsünde oynayamiyor!

Neticede cöp topcu degil, ama biz bu adami niye aldik??

Geri
Üst Alt