#14 Izet Hajrović

W. Bremen'e kiralandığı söyleniyor. Doğru ise harika olur.

Ben parasi ödenmis, sikayet etmis olayina girmek istemiyorum. Bana göre basbaya cok yetersiz bir futbolcu.

Kanat olmadigi senede kadro ya dogru dürüz giremedi, hele ki 4 Yabanci - 5 Yabanci ile tek oynadimiz maclar bile vardi. Oyun icinden cok cabuk kayboluyor. Hele ki defansa hic yardim etmiyor

kiralanmasi tam isabet... bakarsin parlar, 5 milyona bremen'e veya baska bir bundesliga ekibine satariz.

İşte bu yüzden genç yabancı gelmemeli bu ülkeye.

%100 katiliyorum

Genc olunca adamdan direk Messi Ronaldo olacak beklentisi var. Tabi olmayinca da cöp ilan ediliyor.

Ve basariya endeksli bir topluluk oldugumuz icin, o genclerin gelismesine sabredemeyiz.

Bruma, Telles harcanmasa diye umut ediyorum. Ama malesef transfer nöbetine bakinca umut falan kalmiyor, cogu ilk 11 de ne telles var ne bruma... Halbuki ikisine 16.5 milyon euro sayilmis...

Tam bir çakal bu herif, ne ses çıkıyo ne soluk insan bi açıklama felan yapar adam gibi, DK dan sonra gider büyük ihtimal

Kaçtığı falan yok yönetimin haberi varmış. Yönetimin açıklama yapması gerekliydi.

Neyse Dünya Kupası'nda biraz çıkış yapsa da satsak kendisi casper benzetmesine birebir uyuyor , maç içinde çok fazla oyundan kopuyor.

Bakarsın yeni teknik direktör illa kadromda istiyorum der.

Hajrovic Isvicre'deki performansinin yarisina bile ulasamadi. Bizde biraz guven kayibi yasiyor gibime geldi. Kendisinde hala Lulic, Candreva tarzi futbolcuya evrilebilecegine inaniyorum. Kendisini toparlamasi lazim.

Geri
Üst Alt