#14 Izet Hajrović

Adam gecmeyi denemiyor bile. Kendine güveni yok gibi sanki. Mac esnasinda acayip kayboluyor.

Böyle devam ederse yabanci hakkininin birini buna harcamaya kattiyen degmez.

I am the one who knocks!

bence de hic futbolcu degil, arkadas vardi, topla tek sut cekmesini biliyordu, bütün mac ama tek geziyordu... böyle adamlar dan bisey olmaz. Ne adam gecebiliyor ne baska bisey, ancak sut atmaya calissin

Durun la dkden sonra 10 milyona satacaz. Hatta niye sattık diye yönetime sovucez.

Ya hiç ısınamadım bu elemana bi kere kendini oynadığı takıma vermiyor tamamen profesyönel ayaklarında, bu tarz adamların takıma birşeyler verebileceğini düşünmüyorum. Ribery'le benzetme falan olmuşta, Ribery'nin bizdeki 1-2 maçına bakın sadece adam bağırıyor ben yıldızım diye hajroviç öyle değil. Ribery'nin şikecilere attığı gol yeter. :cool:

Ya hiç ısınamadım bu elemana bi kere kendini oynadığı takıma vermiyor tamamen profesyönel ayaklarında, bu tarz adamların takıma birşeyler verebileceğini düşünmüyorum. Ribery'le benzetme falan olmuşta, Ribery'nin bizdeki 1-2 maçına bakın sadece adam bağırıyor ben yıldızım diye hajroviç öyle değil. Ribery'nin şikecilere attığı gol yeter. :cool:

Ribery topu alip 20 metre lik depar atiyordu, bunu bütün mac 20 metre toplam sürdügünü görmedik...

Almanya'ya kiralanmali. Bir senede oyununun uzerine birsey koyamazsa satariz.

Kiralamaya gerek yok. Adam zayıf ve bizde asla oynayamaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kalitesi bu kadar daha ilk maçlardan sonra dedim, herkes asıyorsun dedi.

Saha içinde kaybolup şut çekip, arada bir asist yapmaya yeltenen futbolcu modeli 90's sonunda bitti beyler.

Alex de bunun kralı olmasına rağmen Fenerbahçe ve Brezilya dışında dikiş tutturamazdı ve tutturamamışta zaten.

Kaldı ki dediğim gibi o işin erbabıydı adam, Izet ise çok alt modeli.

İlic gibi olabilir mi acaba diye bekledim biraz, ama o seviyeye bile çıkması zor kariyerinde.

Ilic golü kokluyordu en azından, bunda o da yok.

dün takiminin ikinci golünü atip kapaklari takti

[media]https://www.youtube.com/watch?v=slpqMul3KT4[/media]

müthis sol ayagi ile yapistirdi

Bu da Mancinin Kazigi

Terimin kazigi de Amrabat.

Bakalim Yeni TD hangi Kanat kazigi getirecek.

Bu adamı kim başımıza musallat ettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın

Geri
Üst Alt