#14 Izet Hajrović

Kuzeni Sercan olanın, burnu Turntable'dan kurtulmaz. Git burdan.

Ruhsuz futbolcunun tekiydi zaten. Suratında meymenet, heyecan yok adamın. Melo'yla kapatalım bunu soyunma odasına :D

10 yaşındaki oğlum harçlıklarından biriktirip forma alıyor, paraları bunun gibi beş para etmez futbolcu müsvetteleri alıp götürüyor. Nasıl iş ya bu ..!

Tebligattan önce yatırmışız biz parayı, bide 3 ay süresi varmış zaten tebligat olsa bile, iyice araştırılmalı

Bu adamı bulup transfer eden kimse bu kulüpten derhal uzaklaştırılmalı.

Ya bu Hajrovic meselesini nedir? Biri buraya objektif olarak hikayeyi yazabilir mi lütfen?

Belli ki tam takip edemedim, ben parasini alamadi ve bizi sikayet etti diye biliyordum. Ama bakiyorum herkez buna agir küfür ediyor!? Bu isin aslini biri buraya detayli bir sekilde yazabilir mi lütfen

Ya bu Hajrovic meselesini nedir? Biri buraya objektif olarak hikayeyi yazabilir mi lütfen?

Belli ki tam takip edemedim, ben parasini alamadi ve bizi sikayet etti diye biliyordum. Ama bakiyorum herkez buna agir küfür ediyor!? Bu isin aslini biri buraya detayli bir sekilde yazabilir mi lütfen

+1905

imzami atarim kardes

qc43500.gif

Bu adamı neden aldık hala anlamıyorum. Ünal Başkan'ı severim kredisi de vardır bende ama bu adamın transferi kendi kredisi için bir çiziktir. Bu transferin sorumlusu bu kulüpten uzaklaştırılmalıdır! (Bknz: Bülent Tulun)

Yonetimimizde Suc var Sen 2 senedir Sampiyonlar liginden Sampiyonluktan Paralari ne yaptin Uefa bize ceza verdi Bu baskan ne yaptigi belli degil o kadar para geldi Nerede o paralar Hajrovice Gelince Baskan 1 mac alin Size 1 milyon Primm verecegim diyor.Ama Hajrovice parasini vermiyorsun nasil iş abi hajrovic azda olsa hakli.Baskan Fener macini yenin size prim verecegim diyipte orada hajrovicin neden parasini vermiyor.O kadar basarilar yakaladilar tam tersine kulup yukselmesi gereken yerde baskan paralari çar çur etmis o zaman.

Bu adamin konusu çöp'e gitmeli, bu kadar hayirsiz, nankör insan bir zaman Galatasaray oyuncu oldugu için çok utanç verici birsey

Bu beleş giderse ünal aysal 3.5 milyon euroyu cebinden versin kulübe

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt