#14 Izet Hajrović

Yonetimimizde Suc var Sen 2 senedir Sampiyonlar liginden Sampiyonluktan Paralari ne yaptin Uefa bize ceza verdi Bu baskan ne yaptigi belli degil o kadar para geldi Nerede o paralar Hajrovice Gelince Baskan 1 mac alin Size 1 milyon Primm verecegim diyor.Ama Hajrovice parasini vermiyorsun nasil iş abi hajrovic azda olsa hakli.Baskan Fener macini yenin size prim verecegim diyipte orada hajrovicin neden parasini vermiyor.O kadar basarilar yakaladilar tam tersine kulup yukselmesi gereken yerde baskan paralari çar çur etmis o zaman.

elin yeni yetme kirpisinin her dediğine inanır Başkan'a da lafınızı esirgemezseniz , sizi kimse ciddiye almaz.

Hajrovic amatörün teki , menejerlerin parmağında oynattığı menta kapasitesi düşük yeteneği kısıtlı bir topçu.Sırf türk yaparız diye alınan bir adam..

elin yeni yetme kirpisinin her dediğine inanır Başkan'a da lafınızı esirgemezseniz , sizi kimse ciddiye almaz.

Hajrovic amatörün teki , menejerlerin parmağında oynattığı menta kapasitesi düşük yeteneği kısıtlı bir topçu.Sırf türk yaparız diye alınan bir adam..

Hajrovice iyi oyuncu demiyorum satilsin hatta ama bu fifaya şikayet etmis 4 milyon euro bizden tazminat alacak bonservisi elinde beleşten Baskan prim dagitacagina biraz para verseydi su an Hajrovici satardik.

Adam gemileri yaktı. Bu aşamadan sonra hiç bir şey olmamış gibi takıma katılırsa olay olur. Minimum zararla def etmenin yollarını arayalım.

Hajrovice iyi oyuncu demiyorum satilsin hatta ama bu fifaya şikayet etmis 4 milyon euro bizden tazminat alacak bonservisi elinde beleşten Baskan prim dagitacagina biraz para verseydi su an Hajrovici satardik.

hukusal boyutunu görmek lazım , burası dingonun ahırı değil.Sanıldığı kadar bir ihmal olmamış olabilir.

1229343-26160559-1600-900.jpg

"EGER BU SEREFLI FORMA GIYMEK ISTIYORSAN; SEREFLI BIR KARAKTERE SAHIP OLACAKSIN"

Ya bu Hajrovic meselesini nedir? Biri buraya objektif olarak hikayeyi yazabilir mi lütfen?

Belli ki tam takip edemedim, ben parasini alamadi ve bizi sikayet etti diye biliyordum. Ama bakiyorum herkez buna agir küfür ediyor!? Bu isin aslini biri buraya detayli bir sekilde yazabilir mi lütfen

Anlasilan kimsenin olup bitenden haberi yok... O zaman niye bu kadar küfür ve kin?

Yada buraya yazip bizleri aydinlatmaya tenezzül edilmiyor...

Keşke satılsaydı diyorumda kimse almaz ki bunu. Kulübün paralarına yazık oluyor. Devre arasında aldığımız abidik gubidik futbolculara 1 tane yıldız oyuncu alırdık..

Kardeş parasını almamış olabilir de bunu fifaya taşımak nedir..

Takımda bir o mu parasını alamıyor?

Ben bunu eleştiririm,kaldı ki kimsenin parası kalmaz bizde..

Her takım ödemelerde sorun yaşıyor..

Sen haketmediğin 4.6 milyon € nasıl talep edersin..

Karaktersizlikten başka birşey değil..

Topsuz oyun 0 toplu oyun -5 karakter = yoksun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi kazik yedik, Amrabat Hajrovic dan kat kat daha iyi . Hem Oyuncu olarak, hemde Insan olarak.

Dünya kupası da bitti.Artık rahat rahat tazminatına kafa yorabilirsin dünya kupasını düşünüyordun ya

Ne oldu estin gürledin mi dünya kupasında efsane topçu sana akıl verenlerle kafa kafaya verin bakalım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durun la dünya kupasında kendisini gösterecek ve 10 m euroya saticaz.

Geri
Üst Alt