#14 José Rodriguez Martinez

Selçuk'un iyi zamanlarıyla Melo arası bir karakteri var oyun olarak. Sezonun ilerleyen zamanlarında Selçuk'u kesip kanayan yaralarımızdan Melo-Sneijder arasındaki mevkiyi canlandırdı.
.
.
.
.
.
.
Sonra rüyadan uyandım.

jose bir 8 numara gibi önde oynamıyor dikkat ettiysen

Bu yönü de cezbedici çünkü Selçuk hızlı gelişen rakip ataklarında hep geride kalıyordu ve rakip oyuncularını iki stoper + Muslera ile savunuyorduk.

Zaten önünde Wesley gibi ofansif bir deha var , Jose'nin geriden oyun kurarak doğru işler yapması takıma daha büyük katkı sağlar bence.

Melo - Jose
--Wesley--

Melo eğer kendine iyi baktıysa ve form tutarsa üst düzey bir üçlü olur.

Takimda kanat olmadigi icin yakinda 4 3 1 2 sistemine geceriz ve Melo ve Selcukla yan yana oynar göbekde

~tap

Rasyonel düşünmeyen, sahip olduğu önyargı, kıskançlık, aşağılık kompleksi ile zırvalayarak Galatasaray'a zarar verenler olduğu müddetçe benimide derslerim devam edecek. Anlayabilen anlamıştır zaten. Konu Ünal Aysal ile ilgili değil. Yasin, Pandev, Dzemaili nasıl Prandelli transfeleri ise Carole, Rodriguez, Cem, Bilal, Sneijder'de Hamzaoğlu transferleri. Siz şunu görmek ve kabul etmekten dahi acizseniz. Bizde dalga geçeriz. Başka ne yapılırki bu profillere.

Valla bedava bir transfere göre fazla iyi..
Yanılttı beni futbolu çok iyi bildiği çok açık..
Adam resmen tiki takayı öğretti takıma..
Paslaşmayı çok sevdiği belli oldu..

JOSE RODRIGUEZ > 10 x Ozan Tufan

Birinin maliyet 0 euro, digeri 8 milyon euro ! Sikeciler iyi kazik yedi her zamanki gibi :D

Rasyonel düşünmeyen, sahip olduğu önyargı, kıskançlık, aşağılık kompleksi ile zırvalayarak Galatasaray'a zarar verenler olduğu müddetçe benimide derslerim devam edecek. Anlayabilen anlamıştır zaten. Konu Ünal Aysal ile ilgili değil. Yasin, Pandev, Dzemaili nasıl Prandelli transfeleri ise Carole, Rodriguez, Cem, Bilal, Sneijder'de Hamzaoğlu transferleri. Siz şunu görmek ve kabul etmekten dahi acizseniz. Bizde dalga geçeriz. Başka ne yapılırki bu profillere.
Maybe, maybe not

Geçen gün dediğim gibi bunun gibi 2 İspanyol os daha bul trdeki kazmator oslara top göstermezsin, maymun edersin.

Takimda kanat olmadigi icin yakinda 4 3 1 2 sistemine geceriz ve Melo ve Selcukla yan yana oynar göbekde

~tap
Bende öyle düşünüyorum,selçuğu kesmez dinamizm 'de gerekli

-Muslera-
XX-Ched-Semih-Telles(Carole)
Jose Melo Selçuk
Wes
Poldi Burak​
diye düşünüyor bence
Alacağı sağbek aynı zamanda stoperde oynayabilecek
Forvetde burağa alternatif olacak birini alır HH

Benim endisem Hamzaoglunun tekrar Bilale dönmesi, en cok Yabanci Teknik direktäre gerek duydugumuz Sezon böyle bir adam birakiliyoruz.
Cildirmamak elde degil...... Evlatlari oynayacak yine...

Benim endisem Hamzaoglunun tekrar Bilale dönmesi, en cok Yabanci Teknik direktäre gerek duydugumuz Sezon böyle bir adam birakiliyoruz.
Cildirmamak elde degil...... Evlatlari oynayacak yine...

dönmez merak etmeyin. sivas macındaki vasat futbol ile fb ve bjk'nin oynadıgı futboluda görünce 3.5 atmıstır.

sezon boyunca yaptırmadıgı transferi simdi son 2 haftada yaptıracak.

carole ile rodrigez'in yeride artık garanti..

Melo'nun menajerine teşekkürlerimizi sunalım.

vallahi yıldız olurmu olmazmı elimizemi patlar bılmem ama selçukdan çok daha iyi olduğu kesin selcuk gibi eveleyip geveleyip burağı aramıyor sahada ayağına geldiği anda en doğru olan hareket ne ise onu yapıyor paslarıda hiç sağa sola değil direk dikine

osmanlı maçından itibaren istediği kadar hata yapsın kötü oynasın yeri garanti olmali sezon sonuna kadar tabi sakatlik vs. olmazsa

Geri
Üst Alt