#14 José Rodriguez Martinez

Bu adamın üstünde durulmalı. Melo'nun önünde şuan.

Al bunun yanına 26 27 yaşında sağlam tempolu Mbia tarzında bir önlibero, 5 yıl ortasaha sıkıntısı yaşamazsın

Melo umdugum ve bekledigimden cok daha kötü durumda arkadas. Bu haliyle birak ilk 11 oynamayi yedekte bile kalmayi hak etmiyor.

Jose oynamali bence, bu cocugun üstünde durmaliyiz mutlaka. Aynisi Carole icin gecerli. Bu sezonki transferler arasinda bu genc ikili acik ara en faydalilar olacak gibi.

Valla "Melo varsa o oynar" dedim durdum, çünkü orta sahamız onsuz çok yumuşak ama bugün gördük ki Melo'nun sertliği falan kalmamış. Jose-Selçuk oynasın.

Kanat alınmayacaksa 4-2-3-1'in sağında orta saha özellikli temposu yüksek EmreÇ ya da Jose oynatılsın.

Valla "Melo varsa o oynar" dedim durdum, çünkü orta sahamız onsuz çok yumuşak ama bugün gördük ki Melo'nun sertliği falan kalmamış. Jose-Selçuk oynasın.

Bence mevcut oyuncularla ikili orta saha oynamak zor. Sürekli savunmada sıkıntı yaşarız bu oyuncularla. Atletik yetenekleri üst düzey bir oyuncu lazım bize. Ama görünüşe göre orta saha transferi düşüncesi dahi yok.

Bu kadro ile en sağlıklı yapı üçlü orta saha. Emre-Jose-Selçuk güzel olabilir. Ama böyle olunca ön taraf sıkıntılı olacak. Onu da hoca düşünsün artık. Planı o yaptı. Bulsun bir çözüm yolu.

Şu an orta sahaya adı ilk yazılacak oyuncudur. Ne Melo nede Selçuk bu çocuktan daha iyi değil.

Oynamak zorunda savunma açısındanda hücum açısındanda topu hızlı çevirme anlamındada.
her yönden zorunlu .

Bu adam defansif acidan bekledigimden daha iyi cikti. Osmanli macinda iyi top caliyordu gercekten.

Geri
Üst Alt