#14 José Rodriguez Martinez

Tolga kendi aciklama yapti tamamen asparagas diye hic bir zamqn oyle bir olay olmadi diye.

Harika oynuyor, haftaya yedek.
Lig maçını bile beklemedi herif.

Adam geldiğinden beri en iyi maçını oynadıktan sonra yedek kaldı. Bu durum Dzemaili'de de olmuştu ve Başakşehir maçında oyuna alıp sol tarafta oynattıktan sonra bütün faturayı ona kesmişti.

Son düzenleme:
Şampiyonlar liginde oynayamaz maddesi var sanırım. Ben beklerim yani bu yönetimden gram şaşırmam.

Adam net topcu selcugu bilali oğuzhanı ozanı hepsini yer acık ve net ulan topu alısı pasları oyunun yönünü değistirmesi futbolu biliyor adam.

jose dururken bilal ve selcugu oynatti herif
aziz yildirima hamza maskesi takip takimi yonettirsen o bile yapmaz ayip olur diye

Iyi isler yapti.Denayer'e pasi guzeldi.Elestiri olsun diye soylemiyorum ama 2. golde topu kaptiran bu muydu?

buda 1 2 aya bızım oyuncular gibi leşe baglayacak

Çok iyi futbolcu oldugunu yine net herkese gösterdi.Selçuk un 70 dakka yapamadıklarını 20 dakkada yaptı.Üstüne 2. golude yarattı.Irkçı hamzaya denk geldi maalesef.Keşke bize gelmeseymıs bu çocuk.Geleceği kararıyor çünkü.

%91 pas basarisi ile oynamis aslan. Hem de Selcuk gibi paslarinin cogu yan pas geri pas olmadan.

Ne yazik ki Astana macinda kesik yiyecek bence. Hamza orta sahayi Selcuk-Bilal yapacaktir diye tahmin ediyorum.

Hamza iyi oynayani kesiyor arkadas. Biktim lan bu hainin pisliklerinden. Gecen sene herkes "bekleyelim görelim" diye savunuyordu biz bunu elestirirken.

Alin iste basimiza bela oldu hain fenerli.

tek istedigim melo ve bu yan yanaydi, ne bu devamli oynuyor, nede melo var. Hayat ilginc.

Großkreutz mecbur defansın önünde oynayacak galiba. Jose ile beraber. Bilal ve Selçuk ile o bölgede rakibi karşılamak intihar. Jose dün oyuna direkt etki etti. Selçukla duvar pasına giriyor tecrübeli dediğimiz Selçuk telaş yapıyor.

Jose'nin gözü kara. Defansif açıdan beklentim yok. Top kessin alan kapatsın yeter. Yanına Gross'u Ched'i falan koyarsak o zaman rayına oturacak takım ancak.

Geri
Üst Alt