#14 José Rodriguez Martinez

hahaha sakasiniz olm. bu mu oynayacak? jose oynamasin diye bilmem neyi oynatdik orta sahada , simdide o da olmayinca yine joseye dondu taraftar.

yok defans kalsin umut yerine oynasin, forvet zaten forvet degil o yüzden daha fazla top kontrol edebiliriz belki

Poldi FW oynadi n'oldu?

Mutlaka topu verebilecegimiz gerçek forvet oynamasi lazim

gerekirse a2den birisi oynasin

top kontrol iyi de forvete veremezsek ne yarar

4-6-0 çalismiyor

hahaha sakasiniz olm. bu mu oynayacak? jose oynamasin diye bilmem neyi oynatdik orta sahada , simdide o da olmayinca yine joseye dondu taraftar.

Çoçuktan hiç yapmadığı bişeyi önliberoluğu beklersek tabiki batırır ama iyi oynadığı zamanda kesik yediğini unutmayalım hanzo sayesinde + o paralı köpekler 2 pas hatası yapınca yuhladılar çocukta ne özgüven kaldı ne bişey.

defansif anlamda ciddi anlamda kendisini gelistirmesi lazim

çok eksikleri var ama ayni zamanda topu çok iyi tasiyabiliyor ve ara sira iyi pas da veriyor; dikine oynuyor.

Bizi kandırdılar biraz. Bildiğimiz forvete yakın ofansif orta saha Jose. Defansif becerisi üst düzey değil. Biraz top kapıyor o kadar. Hücum anlamında sıkışan oyunları açmada kullanılabilecek bir silah.

Baya önce yazmıştım ara pas sezileri ve ara pas yeteneği Sneijderle yarışır. Hatta daha bile iyi olabilir diye.

Son düzenleme:
Emre Çolak > Jose rodriges

buna hakan delikanlı bile katılacaktır.

Çoçuktan hiç yapmadığı bişeyi önliberoluğu beklersek tabiki batırır ama iyi oynadığı zamanda kesik yediğini unutmayalım hanzo sayesinde + o paralı köpekler 2 pas hatası yapınca yuhladılar çocukta ne özgüven kaldı ne bişey.

2 mac sonra yine joseye defol dersiniz bekliyorum

jose defansif anlamda böyle oynamaya devam ettigi sürece onu orta sahada oynatmak saçma olur.

Oynarsa ya kanatta ya CAM olarak oynamasi lazim, ne zaman defansif anlamda yeterli olana kadar, top kapmayi, akilli faul yapmayi bilene kadar. Veya 4-3-3 oynadigimizda oynayabilir ama o sistemi oynamak için iyi CDM'e ihtiyacimiz var ve kadroda mevcut degil.

şimdi 2li orta sahasinda oynarsa saat bombasindan farki yok.

Son düzenleme:
Ümmet-i Muhammed aşkına, Selçuk'un yapıp da Jose'nin yapamadığı bir tane defansif/ofansif aksiyon gösterin de biz de diyelim ki haklısınız. Nedir abi Selçuk'un şu takıma katkısı, Jose en azından 20 yaşında, diri bir fiziği var, topla birlikte dikine çıkabiliyor. Jose bazen 4 kişinin arasından bile 2-3 bilek hareketiyle çıkabilen bir oyuncu her an rakibe tehdit yaratabilir. Orta sahanın savunma yükünü çekecek birini bulursun yanına Jose, önlerine Sneijder Avrupa ayarında bir takım olursun. Bu tip adamları eğiteceksin, eğitmek için de oynatacaksın.

Transfer
Bruma-Sneijder-Sinan
Transfer-Jose
Carole-Transfer-Koray-Linnes
Muslera

Şöyle bir kadro ile Avrupa'da abartmıyorum UEFA kaldırmak bizim gibi "background'ı" sağlam takımlar için iş bile değil.Şurada ki Sinan, Bruma, Koray, Linnes, Carole, Jose gibi oyuncular bu takımda üstüne düşülmesi ve gelecek planlarının üstüne kurulması gereken oyunculardır. Bunlar genç adamlar maç bile kaybettirebilirler, olsun, Ronaldo'nun Manchester'da bile az topa basıp düşüp, kontra yedirmişliği yoktur. Büyük takımlar düştükleri bataklardan ancak ve ancak bu şekilde güçlenerek çıkabilirler.

Ümmet-i Muhammed aşkına, Selçuk'un yapıp da Jose'nin yapamadığı bir tane defansif/ofansif aksiyon gösterin de biz de diyelim ki haklısınız. Nedir abi Selçuk'un şu takıma katkısı, Jose en azından 20 yaşında, diri bir fiziği var, topla birlikte dikine çıkabiliyor. Jose bazen 4 kişinin arasından bile 2-3 bilek hareketiyle çıkabilen bir oyuncu her an rakibe tehdit yaratabilir. Orta sahanın savunma yükünü çekecek birini bulursun yanına Jose, önlerine Sneijder Avrupa ayarında bir takım olursun. Bu tip adamları eğiteceksin, eğitmek için de oynatacaksın.

Transfer
Bruma-Sneijder-Sinan
Transfer-Jose
Carole-Transfer-Koray-Linnes
Muslera

Şöyle bir kadro ile Avrupa'da abartmıyorum UEFA kaldırmak bizim gibi "background'ı" sağlam takımlar için iş bile değil.Şurada ki Sinan, Bruma, Koray, Linnes, Carole, Jose gibi oyuncular bu takımda üstüne düşülmesi ve gelecek planlarının üstüne kurulması gereken oyunculardır. Bunlar genç adamlar maç bile kaybettirebilirler, olsun, Ronaldo'nun Manchester'da bile az topa basıp düşüp, kontra yedirmişliği yoktur. Büyük takımlar düştükleri bataklardan ancak ve ancak bu şekilde güçlenerek çıkabilirler.
Koray yerine Denayeri tercih ederdim

Futbolcu klasmanına birilerininin zoruyla girmiş adama bu övgüler şaşırtıcı

Emre Çolak > Jose rodriges

buna hakan delikanlı bile katılacaktır.
Tabi katilacam.

Ben Jose konusunu transfer aciklandiginda arastirdim ve hemen o gün konusuna yazdim. Bu cocuk Türkiye'de rezil olur yazdim, hala mesajlar mevcut. Türk futbolunda bu tip oyunculara yer yok.

Ama bu Jose kötü oyuncu mu demek? Kesinlikle degil. Cocuk klasik ispanyol ekol. Ceza sahasinda sürekli pas yapmaya calisiyor ama örnegin bizim takim bu stilde oynamiyor. Jose dedigin oyuncu pas yüzdesi her mac cok yüksek olan takimda oynar, iyi bir takimda. Ordan burdan dagilan bir takimda Jose daha da zararli olur.

Bunlarin hepsini daha maca cikmadan yazdim ben.

Peki biz ne yaptik? Sag solu belli olmayan takima Jose'yi koyduk, sistem yok ve üstelik cocugu olmayan mevkisinde oynattik. Defansif orta saha. Sacmaliga bak.
Birde bu yetmemis gibi cocuk assist yaptigi halde yuhalandi. Genc bir oyuncudan bahsediyoruz. Bir de iyi oynadigi maclarda birden kesildi.

Trabzon macini hatirlayin, bence Denayer ile saha nin en iyisi.

Emre konusunda gelince; Yillardir neden oynamadigini bir türlü anlamiyorum. Tamam bazi maclar fena ergenlik pesinde, katiliyorum. Ama Emre Colak kac mac üst üste oynadi da süreklilik bekleyebiliyoruz arkadas?

Biz hangi genc oyuncuya söyle 6-7 mac sans tanidik. Bruma üst üste 5 mac oynadimi? Jose? Carole? Denayer? Emre? ..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt