#14 José Rodriguez Martinez

Bu cocuk İlk Geldiğinde'de Söyledım Büyük Potansiyeli var... Zaten Potansıyelı Olmasa , Real Madrıd 4 Yıl sonra 10 Mılyon Euro'ya gerı almaz :) Tek Pasları , Oyun Görüşü , Dikine Oynaması Harika.. nokta Transfer

Boşuna ümitleniyoruz bence Carole'de, Rodriguez'de yetenekli futbolcu top ayaklarına yakışıyor ama Telles ve Bruma'nin da ilk geldiği zamanları hatırlayın ikiside çok iyi başlamıştı ama gelişecekleri yerde iyice gerilediler sorun futbolcularda değil sorun Türk futbolunda futbolcu yetiştirme tarzı yok benim korkum bu.

Bu yazdığım burda dursun bir kaç maç sonra Rodriguez için zaten iyi olsaydı Real Madrid bedava göndermezdi ispanyol takımları havada kapardi çöp diye yorumlar görürseniz şaşırmayın.

Carole icinde ikinci lig topçusu buda çöp diyenler olur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerek bilal olsun gerek jose olsun selçuktan iyi oynadılar.

selçukun futbolundan tiksinmeye başladım artık, götünü rakibe dayayıp faul almaya çalışıyor, ayağına sinek konsa acı içinde kıvranıyor

gel gör ki selçuk oynayacak yine.

İlk geldiklerinde ikisinden de umutlu olduğumu söylemiştim. İkisi de iyi ışık verdi en azından genç adamlar ve maliyetleri de Telles, Bruma gibi yüksek değil Jose tutarsa 1 M € ödeyeceğiz. Real isterse 10 M €'ya geri alabilecek 4 yıl içinde fena değil opsiyonlar yani. Carole için bonservis vs zaten ucuz. Ben onu anlatmaya çalışıyordum en azından dünya paralar harcamıyoruz gençler için Ontivero gibi oyuncular da yetenekliydi ama dünya para harcıyorduk tutmadı çuvalladık.

Bu çocuk da harbi topçu umarım şans verilir..Mesela bilal topu alınca anlıyorsun kontrolünden pasından ne olduğunu aynısı josede de var .. bir de jem karacana bakın demek istediğim fark direk ortaya çıkıyor..

Carole ve Jose ikisi de ilk maçlarında olumlu izlenimler verdiler.

Tutmazlarsa da kaybedecek bir şey yok o yüzden bu tarz denemelerin her sene yapılması gerek bence

Ama tabii diğer eksikleri de doldurmak koşuluyla

Bu çocuk da harbi topçu umarım şans verilir..Mesela bilal topu alınca anlıyorsun kontrolünden pasından ne olduğunu aynısı josede de var .. bir de jem karacana bakın demek istediğim fark direk ortaya çıkıyor..

Jem de işte Türkiye Kupası grup maçlarında şöyle ikinci üçüncü lig takımlarına karşı oynadığımızda rotasyon maksatlı sahaya çıkar anca. Ondan ötesi olmaz.

1 metre önüne pas veriyodu bizimkiler alışık değiller tabi şaşırıyolardı paslara

Ispanyol merkez orta saha oldugunu daha ilk mactan belli etti

alındığında da söylemiştim mükemmel bir transfer olduğunu nitekim adam çok klas bir orta saha.

Klasik ispanyol. Topa sahip olan takımlarda rakibi yormak için ideal bir stili var. Sinyaller iyi.

Geri
Üst Alt