#14 José Rodriguez Martinez

bm.jpg

Yıllar önce katıldığı bir program.

takımın en önemli sorunu olan dikine ve soğukkanlı pas problemini çözebilecek bir oyuncu.

yani biz tvden görebiliyoruz bunu , mesela yayın orda boş bekleyen adam var dikine yerden hızlı pas at ama yok yana geriye pas.

bayern barcayı 7 lediği dönemde hep böyle dikine 3 topla karşı kaleye gitmeye çalışan agresif futbol sergiliyordu bence günümüzün futbolu bu olmalı.Top sana geldiğinde rakip kaleye en hızlı en az pasla nasıl giderim..

bu tarz oyuncular çok değerlidir umarım ik 11 de şans bulur.

JOSE RODRIGUEZ > selcuk

Açik ve net ! Eger bu takimda forma adaleti varsa 11'de kesinlikle oynamali.

Melo,Jose orta sahası takıma seviye atlatır bu çok net.Bu kız selçukla yan yana oynamasıda çok iyi oldu.2 sinin arasında fark ortaya çıktı.Selçuk topu alıp geriye pas atıp dururken,Jose sürekli oyunu ileriye hızlı bir biçimde açtı.Mesela adam topu alınca sürekli kafası ileri dogru bakıyor.Jose,Podolski ve wesin pas alışverişleri muazzam.Hamza öküzü Jose yle carolu sivasta 11 başlatsaydı maç ilk yarı biterdi.2 adam diye geçmeyin yerine oynayan olcan ve bilal 2.lig topçusu kıvamında çünkü.

Melo oynamicaksa osmanli macinda Jose oynasin.Birlo veya Jpk ile baslarsa katliam cikar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşa iyi çikiyor onu gözlemledim. ayagina hakim ama oynamazsa bu da uçar gider.

Jose-Çolak-Wes-Poldi son iki yılda görmediğim kadar iyi pas yaptılar. Topu hızlı dolaştırdılar.

Maçı seyretmedim ama okuduklarıma, özete, ve önceden izlediğime göre bu çocuk Sneijder'i de büyük ölçüde rahatlatacak. Sneijder birçok kez doğru dürüst pas alamadığından geri geliyor, top çıkarıyor, bu da etkisini yitirmesine yol açıyor. Jose dikine oynayarak Sneijder'i de geri gelmekten kurtarabilir.

Hamza hoca bunuda bitirir kimsenin suphesi olmasin bizim yerli sevdamiz oldukca burda is yapamaz.

Tek cümle ile tanımlamak gerekirse

SAKİN GÜÇ...

Hamza biraz adaletli ise

Osmanlı karşısında banko oynamalı...

Uzun Zamandır Böyle Genç , soğukkanlı , dikine oynayan , Kalitelı bir futbolcu İzlememiştim.. bu cocukta ınanılmaz potansıyel var.. Hamzaoglu bırazcık Adaletlıyse , Osmanlıspor macında Banko 11 oynar...

Hamzanın yerli evlat sevdası bu cocugu bitirecek dıye korkuyorum

hic oynama sansi yok, selcuk bilal varkene hoca bunun imkani yok oynatmaz, zaten bilali melo kesecek kaldi selcuk oda hamzanin öz evlatlarindan oldugu icin malesef jose kupa maclarinda oyniyacak

Mourinho'nun bir bildigi varmis demek ki.

Tipik bir ispanyol merkez orta saha oyuncusu.

hic oynama sansi yok, selcuk bilal varkene hoca bunun imkani yok oynatmaz, zaten bilali melo kesecek kaldi selcuk oda hamzanin öz evlatlarindan oldugu icin malesef jose kupa maclarinda oyniyacak

nasıl oynatmaz abicim. orta sahanın halini görüyor, böle giderse bir sonraki deplasmanda 3-4 yicez.

mecbur oynatmak zorunda, aksi halde konya son macı olur.

Geri
Üst Alt