#14 José Rodriguez Martinez

Adam gibi bir ön libero muz olsa onun yanında performansı daha da artar.

Hâlâ aklım almıyor Mersin maçında fena oynamamış olmasına rağmen niye kesti bu çocuğu Atletico maçında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İspanyol diye oynatmadı.

Top sürüşleri,oyun görüşü vs. müthiş yanında süpürücü,fizikli biri oynasa çok daha verimli olur.

Çok iyi oynadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiçbir yorumcu, 11 oyuncusu görmüyor kendisini. Herkes Bilal - Selçuk diyor. Harbi ben anlamıyorum bu işten. Bu millet nasıl maç izliyor yahu. Bi Selçuk un yanıdır gidiyor. Abicim Selçuk top mu oynuyor?

İleri çıkışları iyiydi ilk yarı, bayağı da top çaldı. 1-2 hata dışında gayet iyiydi.

Hiçbir yorumcu, 11 oyuncusu görmüyor kendisini. Herkes Bilal - Selçuk diyor. Harbi ben anlamıyorum bu işten. Bu millet nasıl maç izliyor yahu. Bi Selçuk un yanıdır gidiyor. Abicim Selçuk top mu oynuyor?
Levent Tüzemen salağı eleştiriyordu bunu. Beyimiz daha konuşmadı hakkında.

edit: ahaha şimdi 7 top çalmış dediler, kaç top kaybetmiş ne oynadı diyor gerizekalı

Yine iyi oynadigina göre haftaya kesik yer. Bir Hamza klasigi.

Pozisyon almasında sıkıntı var gibi bu adamın bazen kayboluyor

Pozisyon almasında sıkıntı var gibi bu adamın bazen kayboluyor

O en büyük temel sorunu. Alt yaş milli takımında da sık sık oyun içi kopuşlar yaşıyordu. Ama bizde oynamaya başladığından bu yana biraz toparlanmış gördüm. Eskisi gibi değil, daha olgun.

adam tipik ispanyol orta saha oyuncusu. Daha iyi olacak reyiz

Ön libero değilde bir tık önde oynasa bence şov yapar bu adamın kuması iyi kim ne derse desin.

Yetenekli ve potansiyelli bir adam ama Ön Liberoda yok olur CMde iş yapabilir ancak yanında Selçuk-Bilal gibi bir adamla oynarsa takım Meloyu mumla aramaya devam eder.Jose/Selçuk yanında Chedjou olabilir ancak mevcut kadroda.

Geri
Üst Alt