#14 José Rodriguez Martinez

ispanya u21 topçusunu bedavaya aldınız birde teknik diyorsunuz teknik versiyonu bayernde oynuyor adı thiago

Jose ve Rodriguez ayrı ayrı TT olmuş :D

Orta sahası Selçuk-Bilal olan takım için bu adama yavaş demek nasıl ironi

hamza oldugu süre jose devamli ilk 11 de oyniyamaz istedigi kadar iyi olsun

Yorumlar ilginç. Kadroda top oynamayı bilen ender adamlardan. Ayrıca düzgün biri. Kendini atmıyor, hakeme bağırmıyor, kendisinden başkası gol attı diye üzülmüyor.

Her maç ilk 11 ve 90dk oynamalı.

ben bugun beğendim üstüne niye cıktı anlamadım bilal cıkmalıydı

Haftaya yedek . Yazık olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yazık yahu bu çocuğa, takımın en iyisiyken oyundan çıkarılıyor..Ne yapması lazım acaba sahada kalabilmesi için merak ediyorum

Iyi oyuncu.

Ilk yarida etkili ama riskli paslar atmaya calisinca top kayiplari oldu. Olabilir.

top tekniğinin neresi zayıf yahu.iyi bilek var adamda.

Benim mesajıma cevaben dedin galiba.

Şöyle açıklayım. Top tekniğizayıf değil, öyle demedim zaten. Top tekniğinde eksikliği var. Daha özele indirgersem top kontrolü problemli, topa karşı çok sert. Dolayısıyla dar alanda oynamak için oyun görüşünün biraz daha gelişmesi, top gelmeden karar vermiş olması gerekiyor. Bu da maç oynayarak olur tabii ki.
Hasılı, ben Jose'den ümitliyim ama Türkiye'de gelişebilirse gerçekten hem onun için hem bizim için büyük başarı olur. Çünkü bahsettiğim eksiklik çok şanssız zamanda denk gelirse sabırsız taraftarın hedefi olur, ki zor bi durumdur genç oyuncu için.

Bu arada hakkında gördüğüm bi ekstra artıdan da bahsedeyim yazmaya başlamışken. Altyapısının iyi olduğu, durduğu/top istediği yerden belli. Top almasa bile bazen öyle kısa koşular yapıyor ki varlığıyla boşluk yaratıyor. Koşu kalitesi de çok çok iyi. Dediğim gibi bu çocuktan umutluyum, vasatın üstünde net bi orta saha oyuncusu olacak.

Vasat. Real sözleşmesi varken beleşe veriyorsa herşey ortadadır. Bizimkiler de genç yetenek diye yutturdu taraftara.

İlk yarıda bizde en iyi oynayan oyuncuydu futbol beyinsizleri 2-3 pas hatası yaptı diye saçma sapan yorum yapmışlar.

Ya biraz daha dirençli ve dengeli olsa da önlibero oynasaydı; yahut biraz daha çabuk olup B2B oynasaydı. Kanat oynatıldığı da olmuş daha önce ama orada tutunabilmesi daha zor. Bana mevki bakımından sanki arada kalmış gibi geldi...Tabi henüz çok genç, gelişimine göre kendine uygun mevkiyi benimseyecektir. Umarım azami gelişimini bizde gösterir, şu yoklukta sağlam bir önliberoya dönüşebilmesini tercih ederim şahsen...

İyi kumaşı var ama bizde 11 oynayacak seviyede değil. Yokluktan Bilal ve Jose oynuyor. Nerede 11-12 sezonundaki Selçuk-Melo ikilisi.

ilk yarı müthiş oynadı ne anlatıyonuz. hamzatorlar:mad:

Geri
Üst Alt