#14 José Rodriguez Martinez

Skor taraftarları doluştu buraya.

Selçuk yüzünden Sneijder geride oynuyor.

Hamza tam bir sinsi. Selçuk'un ne mal olduğunu biliyor ama çıkaramadığı için Jose çıkıyor.

Son düzenleme:
Herifin nesi yavaş. Mehmet Han nediyon yine.:red:

Türk olsa kesilmez ama yabancı olunca iyi oynasa bile ilk kurban jose abv versin hamza evlat bilal oynasın diye joseyi kurban ediyon.

Bugün berbattı, çıkması doğru karar.

Bugün berbattı, çıkması doğru karar.

Neye göre berbat iki defa çizgiye inip orta açtı. İki üç pas hatası yaptı diye kötü mü olunuyor Selçuk ve Bilal'in yaptığı top kayıplarının haddi hesabı yok. Hamza 'dan kurtulmak için önce Hamza gibilerinden kurtulmak lazım

ptt liginde zor oynayacak bilali iyi görüp pili bitmiş selçugu iyi görüp

jose gibi bir adama bok atanlara bu takımda 7 yabancı bile fazla satılsın bütün yabancılar ahmetler mehmet toplayın gelsin

İlk yarı bitti stadda yanımdaki adama Jose çok iyi. Ozan'a o kadar para verdiler sol bacaģı etmez Jose'nin dedim. Oyundan çıktı adam. :D

Şimdi yorumum yanlış anlaşılacak ama söyliyim. Josenin çıkması doğru karardı. Bunun iki sebebi var. Birincisi skora katkı etki yapma ihtimali bilalden çokdaha azdı tercih bilal olsaydı da yanlış olmazdı belki ama josenin çıkması daha dopruydu. İkincisi selçuk- bilal kim nederse desin iyi anlaşıyor sahada. Jose bugün kötü diyemem ama önceki maçlara göre daha çok pas hatası ve top kaybı yaptı. Yinede şuanda takımdaki en iyi defansif ortasaha. Sertliği top kazanması yine iyiydi. Asıl sıkıntı şu , selçuk- bilal ikilisi oyun tutmak ve defans için yetersiz, sert ortasahalar karşısında ezilirler. malesef hamza skora aldanıp benfica ve fener maçlarında selçuk bilal oynatacak ki asıl hata bu olur. Josenin asıl benfica maçında oynaması lazım. Yoksa bu ortasahayla çok zayıf kalırız.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jose,kardeş sezon sonu olduğunda istatistiklerine baktığımda 0 gol 0 asist görmek istemiyorum.Bizim orta sahamızda oynayacak adam sezonu bu istatistiklerle tamamlayamaz.En başından beri diyorum daha aktif olması lazım.Bugün bir iki orta yaptı ama yetmez.Mutlaka tabelaya etki etmen lazım.Asisti golü geçtim asist pası bile yapsan yetecek ama o da yok :( hani medel gibi sadece defansif bir adam olupta açıkları kapasan elvallah deriz ama sen onu da yapamıyosun ki.İlk yarı yine yol geçen hanı gibiydi orta saha bugün

çok begendiğim bir oyuncu.Bu maçta vasattı ilk yarı.Gereksiz pas hataları yaptı.Olabilir genç çok daha.Benfıca ve fb maçlarında orta saha yine 3 lü olmalı.2 li kaldırmaz o macları.

Neye göre berbat iki defa çizgiye inip orta açtı. İki üç pas hatası yaptı diye kötü mü olunuyor Selçuk ve Bilal'in yaptığı top kayıplarının haddi hesabı yok. Hamza 'dan kurtulmak için önce Hamza gibilerinden kurtulmak lazım

tamam

k8xlx9w.png

Bakın ne buldum :D

sen nasil bi yabanci düsmanisin .

Jose ilk yarinin net en iyi oyuncusuydu. Senin Birlon o gol haric napti ?

boş yapma musa. ya adam gibi yorum yap yada benim yorumlarıma boş yapma.

94 dogumlu, sahada basmadık yer bırakmaması lazım, hızlı, seri olması lazım. bu adam ağır anladın sen ?

boş yapma musa. ya adam gibi yorum yap yada benim yorumlarıma boş yapma.

94 dogumlu, sahada basmadık yer bırakmaması lazım, hızlı, seri olması lazım. bu adam ağır anladın sen ?

Meloyu begeniyomuydun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt