#14 José Rodriguez Martinez

Benfica maçında yine yedek olacak. Hamzanın rüyası gerçekleşti Bilal son 3 maçta 2 gol attı. Artık eleştirilerden korkmayıp Selçuk-Bilal oynarız her maç.

Orta sahamız kaplumbağa gibi hız konusunda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

boş yapma musa. ya adam gibi yorum yap yada benim yorumlarıma boş yapma.

94 dogumlu, sahada basmadık yer bırakmaması lazım, hızlı, seri olması lazım. bu adam ağır anladın sen ?

Birak 90 dk oynasin eger macin en cok 3 kosan oyuncularindan olmazsa bende birsey bilmiyorum

Hamza'nın Bilal'in attığı golde ki sevincine bakın Bilal'den kolay kolay vazgeçmez artık.

Birak 90 dk oynasin eger macin en cok 3 kosan oyuncularindan olmazsa bende birsey bilmiyorum

koşmak ile bitmez bu iş. takımın en genç futbolcusu, tabiki en fazla kosanlardan biri olmalı.

rodrigez süre aldıgı maclarda extra birseyler yapmalı, yoksa ha rodrigez ha bilal-emre...

fark yaratmalı yani.

aslında chedjou merkez oynatılabilir. chedjou 3'üne göre fark yaratır bence.

Artık forma yüzü göremez yazık oldu çocuğa

koşmak ile bitmez bu iş. takımın en genç futbolcusu, tabiki en fazla kosanlardan biri olmalı.

rodrigez süre aldıgı maclarda extra birseyler yapmalı, yoksa ha rodrigez ha bilal-emre...

fark yaratmalı yani.

aslında chedjou merkez oynatılabilir. chedjou 3'üne göre fark yaratır bence.

ne diyorsun sen ya ? Cidden Jose izlediginden süpheleniyorum. Jose takimin en dynamik oyuncusu. Paslari ne zaman nereye verecegini ne zaman kosacagini biliyor. Bosuna U milli takimin kaptani degil adam

bu yeteneği harcamayalım takımda mutlaka yer açılmalı açıkta da oynayabileceğini dar alanda etkili olduğunu gösterdi tek kusuru oyunu biraz akıtsa
pişsin pişsin diye brumayı harcadık zaten yılan gibi adam gitti bildiğin kütük gibi biri geldi ne depar atıyor ne pas brumayı hatırlarsanız geldiğinde 5 m geriden gelip 3 m fark atan oyuncuydu mancini çocuğu bitirdi

bu yeteneği harcamayalım takımda mutlaka yer açılmalı açıkta da oynayabileceğini dar alanda etkili olduğunu gösterdi tek kusuru oyunu biraz akıtsa
pişsin pişsin diye brumayı harcadık zaten yılan gibi adam gitti bildiğin kütük gibi biri geldi ne depar atıyor ne pas brumayı hatırlarsanız geldiğinde 5 m geriden gelip 3 m fark atan oyuncuydu mancini çocuğu bitirdi

Genç oyunculara şans verilmiyo bu ülkede brumayı gönderdim çünkü sinana şans vericem diyodu hamza ulan sanki bruma 30 yaşında ikiside aynı hadi tamam yolladın brumayı bari sinanı oynat yok olur mu umut kesilir mi , evlat bilal içinde jose kesiliyo 3 5 maç daha oynamasın josedede özgüven kalmaz bruma gibi oynatıldığı maçlardada pek etkili olamaz.

Adamı iyiyken kesti. Oynattı iyi oynadı oyundan aldı. Adamda motivasyon mu kalır. Bir oyuncu nasıl kazanılır hiç mi bilmez bir TD.

İnsan gideceği takımı bir araştırır yav, yazık oldu çocuğa. :d

Hamza bunu da yiyecek. Yazik olacak.

dün dalga gecer gibi oyuna aldi

Bilal'in yerine oynamalı.Neymiş Bilal iyi mücadele etti.Oynat işte daha 20 yaşında sanki Bilal kadar mücadele edemeyecek.Yazık oluyor.

yazik olacak aslanima

Jose Rodriguez ‏@Josseroodriguez
Iste bugunun kazanani...
1f602.png
1f602.png
1f4aa.png
Foto con los ganadores del entrenamiento de hoy!

CR_t2qUWwAAo_Td.jpg

yazık yahu şu çocuğa, hamit de dönünce kulübede bile oturamaz artık

Jose Akhisardan Gelseydi 11 bankoydu Evlatlarına SAhip cıktıgı gibi Baş üstünde tutardı ..adama süre vermez oldu artık bilal yerine Banko oynamalı Jose direk hemde.. !

Geri
Üst Alt