#14 José Rodriguez Martinez

bazı yerli aşıgı arkadaslar diyor ki galatasaray seviyesinde degil peki kabul degil

peki ey insanlar bagkurdan emekli bilalinho galatasaray seviyesindemi ? elinizi vicdanınıza koyupta yorum yapın

jose denen adam enazından hareketli koşabiliyor o yüzden birlo yerine oynasın diyoruz

Jose Akhisardan Gelseydi 11 bankoydu Evlatlarına SAhip cıktıgı gibi Baş üstünde tutardı ..adama süre vermez oldu artık bilal yerine Banko oynamalı Jose direk hemde.. !

ya ne banko oynaması Jose artık sadece türkiye kupası maçlarında oynar.. Bilal efendi 2 gol attı diye sahada yürümesine rağmen oyundan bile alınmıyor artık.. Rezil herif çocuğun motivasyonunu da mahvetti ona üzülüyorum ben

ya ne banko oynaması Jose artık sadece türkiye kupası maçlarında oynar.. Bilal efendi 2 gol attı diye sahada yürümesine rağmen oyundan bile alınmıyor artık.. Rezil herif çocuğun motivasyonunu da mahvetti ona üzülüyorum ben

aynen bilal varken Oynatmaz hamzanın oglu cocugu körertti klubeye mahkum etcek bu gidişle Bilalden Cok da Yetenekli Bir oyuncu yedek beklemesi Sacmalıgı hamzaya yakısırdı bi tek zaten..!

Yazık tek suçun yabancı olman ve Hamza'nın tospa prensleri Bilal ve Selçuk ile aynı mevkiide oynaman.

Abartılan bir topçu her zaman olduğu gibi

Koray'da bir ara defans sorununu çözüyordu sonra niye oynatıyorsun diye sövülüyordu o yüzden ciddiye almamak lazım bazılarını

Son düzenleme:
selcuk ile bilal gibi iki tane lesh oyuncu var iken, ikisini oynatip buna yer acmamak futbol a büyük bir ayip dir.

Maçları izleyen bir insan Bilal'den daha faydalı olacağını görmüştür.Ama ne yazık ki bizim ırkçı göremiyor.

Abartılan bir topçu her zaman olduğu gibi

Koray'da bir ara defans sorununu çözüyordu sonra niye oynatıyorsun diye sövülüyordu o yüzden ciddiye almamak lazım bazılarını
Bu ülkede Selçuk kadar overrated adam yoktur. Jose şu an underrated modunda. Oynatılsa istikrarlı bir şekilde faydalı bir parça olacaktı. Oynatılmadıkça takımın orta sahasındaki yetersizlik yüzünden Jose'ye yönetlik beklenti artıyor. 2 maç sonra Jose'de ki beklentiler Xabi Alonso seviyesine çıkarsa (ki böyle leş orta saha yüzünden çıkar). İlk hatasında harcanır. Beyin yok Hamza'da beyin. Lobisine göre 11 diziyor sahaya. Performansa göre değil.

Jose kesinlikle irkciliktan dolayi oynatilmiyor. Bunun baska bir aciklamasi olamaz malesef. Bilalin bir artisini gösterin bana.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Jose Twitter'dan bir gönderi paylaştı. Ayak bileğinde problem olduğunu söylüyor, yarın ki maçta oynayamayacakmış.

İyice b.ku yedik ben Bilal'in bu kadar maç oynadıktan sonra sakatlanmasını bekliyordum. Jose sezon kapattı diyebiliriz

Burnuma kötü kokular geliyor, antremandamı sakatlandı bu çocuk. Haftalardır yedek olan bir futbolcu tam ona ihtiyaç varken sakatım diyorsa sorun var demektir. Ya oyuncunun hocaya güveni sarsıldı oynama isteği kayboldu ki büyük ihtimal böyle yada moral olarak kötü durumda. Bence sakat olmasa yarın şans bulabilirdi, josenin hoca yüzünden artık hırsını kaybettiğini ve devre arası gitmek istiyeceğini düşünüyorum. Zaten doğrusuda o olur. Burada 33 yaşındaki iki ihtiyarın sürekli hermaç 90 dakika oynatılıp kendisine şans verilmediği birortamda kaybolmadan gitmesi hayırlı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamzator tarafindan hamzate edildi it seemz

hamzhamzhamzhamzhamzhmahzmahzham - HAMZATED

Geri
Üst Alt