- 17 Ağustos 2009
- 44.137
- 33.232
- 3.448
İyiydi. Ama bundan çok daha fazlasını yapacak işler yoluna girince.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kumaslari degerlendirecek teknik ekip lazim bize. Hoca degil performans ve yetistirme uzmani lazim
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ah ulan ah jose melo ikilisini sahada göremedim ya ona yanarım !!
Sağ iç ve 8 numara oyuncusu...
Bunu görmek çok basit. Denizli'de görmüştür eminim ama Selçuk paşayı kimse kesmeyeceği için bence 1-2 sene sonra Selçuk'un yerini doldurması lazım.
Bu cocugun kumasi gayet iyi. Eveleyip gevelemeden pas atiyor. Gunumuz hizli oyuna en uygun oyunculardan takimdaki.
Diger taraftan Brumadan bile 2 yas kucuk. Bruma 12 milyon euroya, Jose bedavaya geldi. Jose futbol potansiyeli cok yuksek, Brumanin degil!
Ben saha icinde de Sneijder ve Poldi nin Jose ile zevkle oynadiklarini goruyorum cunku futbol lisanlari bir!
Adamın ismi bile Tam futbolcu ismi Jose rodriama kesinlikle paslara dikkat çok hata yapıyo bunu görelim önlemini almalı DEnizli ama banko oynamalı yanına amertay alınsın izle
Emre Çolak gayet teknik bence diğerlerine göre iyi performans veriyo ama Radyoda Bilal olmadan Galatasaray kazanamıyo falan dediler Joseyi yerin dibine sokma kampanyası var ne olucak bilmiyorum ama gelecek haftalarda joseyi yedek görücek gibiyiz İnşallah mustafa hoca 11 de başlatır hepYa bu biraz hurafe. Yani dun bir ara gosterdi ilk yarida, 40 pas yapmis 37 si basarili. Bir de adam biliyorsunuz hep dikine oynuyor.
Gelisecek daha.
Biz hep hazir oyuncu aliyoruz. Cok para ve az verim aliyoruz.
Simdi biz ne Carole dan ne Joseden zarar etmeyiz. Jose katki olarak brumadan, bilalden daha iyi. Hamit oynamadigindan 4 yildir ondan daha fazla katki sagliyor.
Diger taraftan Carole katkisi olcan ve tellesten fazla idi. Telles ve olcana 12 milyon euroya yakin bonservjs odedik Carole a 1.5!!
GS in maddi durumu bu tip oyunculari alip onlara sabir gostermemizi zorunlu tutyor. Bir taraftan sneijder, poldi, muslera gibi tecrubeler yanina bu tip adamlarla hem yarismaci hem de eskiden oldugu gibi yetistirici olmaliyiz.
Ama tabi tarik, emre colak vb adamlara tahammul etmemize gerek yok.