#14 José Rodriguez Martinez

Emre Çolak gayet teknik bence diğerlerine göre iyi performans veriyo ama Radyoda Bilal olmadan Galatasaray kazanamıyo falan dediler Joseyi yerin dibine sokma kampanyası var ne olucak bilmiyorum ama gelecek haftalarda joseyi yedek görücek gibiyiz İnşallah mustafa hoca 11 de başlatır hep

Emre colak da gelismeyen 2 sey var. 1. Si fizik, 2. Si beyin. Bu 2 ozelligi sifirin altinda. Bunlar yok ve olmayacak emre colakta.Yeri kume dusmemeye oynayan takimlarda sonradan oyuna giren oyuncu !!

Jose konusunda salaklik yapacagini sanmiyorym denizlinin. Zaten kimseyi dinlemez.

Josenin performansi hizli pas yapan her takimda artar. Bizim pas tempomuz berbat. Burada Selcugun buyuk negatif etkisi var.

Gunumuz futbolunda ust duzey presleri hizli pasla asabilirsin. Bunu 3 adam yapiyor takimda. 1. Sneijder 2. Poldi 3. Jose baska adam yok.

Kısa paslardaki pas şiddetine bayılıyorum Türk oyuncuları pasları ite kaka atıyor

Emre colak da gelismeyen 2 sey var. 1. Si fizik, 2. Si beyin. Bu 2 ozelligi sifirin altinda. Bunlar yok ve olmayacak emre colakta.Yeri kume dusmemeye oynayan takimlarda sonradan oyuna giren oyuncu !!

Jose konusunda salaklik yapacagini sanmiyorym denizlinin. Zaten kimseyi dinlemez.

Josenin performansi hizli pas yapan her takimda artar. Bizim pas tempomuz berbat. Burada Selcugun buyuk negatif etkisi var.

Gunumuz futbolunda ust duzey presleri hizli pasla asabilirsin. Bunu 3 adam yapiyor takimda. 1. Sneijder 2. Poldi 3. Jose baska adam yok.

Mükemmel bir takım olabilirz Selçuk ileri oynamayı bilmiyo hep eriye dönüyo o hoş değil.. bize Sağlam ortaha saha ve kanat lazım Forvet ihtiyacımızı hiç konuşmuyorum ilk alınması gerekendir

Ofansif bir orta saha oyuncusu. Ara ara dikine çıkışları heyecan veriyor ama oyun genelinde çok kopuk oynuyor, bu da tecrübesizliği ve yaşına verilebilir. Defansif anlamda çok kötü, hamleleri ve oyuncuyu kaçırdığında verdiği tepki de kötü. Mevcut oyuncu kadrosunda bir şekilde yer bulur ama uzun vadede çok katkı sağlamaz hatta Denizli kalır ise takımın başında önümüzdeki sezon forma bile bulamaz.

Ön libero olarak oynatıldığı sürece yorumum bu şekilde olur, ofansif bölgede ne yapar izlemeden bilemem.

Defansif olarak Selçuk'tan çok daha komple. Selçuk'un yerine Bilal filan girse daha iyi olur bu kadroda.

Mükemmel bir takım olabilirz Selçuk ileri oynamayı bilmiyo hep eriye dönüyo o hoş değil.. bize Sağlam ortaha saha ve kanat lazım Forvet ihtiyacımızı hiç konuşmuyorum ilk alınması gerekendir

Jose net olarak Selcugun yedegi. Cok daha az tecrubelisi, az gol atani. Ama cok daha hizli pas atani, 2 li mucadeleden kacmayani.

Takim oyunu tutmasi gerektiginde Selcuk, ileriye gitmek gerektiginde Jose. Zamanla Jose skora katki saglarsa zaten tutamayiz onu elimizde.

Takim on libero almali. Melo ya olabilecek en yakin adami bulmak zorundayiz.

Diger taraftan Yasin yerine Kevin gelecekti. Takim savunmasina presi ile cok faydali olabilecek biri idi. Oyle biri sart. Takimda Yasin, Burak, Sneijder, Poldi, Selcuk, Jose savunmaya yeterince yardim etmiyorlar.

Alacagimiz On libero,sag kanat, forvet , sag bek mutlaka savunmaya katkida bulunmali. Yoksa yine 3 er 3 er yeriz.

Bir de Sabri konusu. Hepimiz biliyoruz ki malesef son 10 yildir hic bir bekimiz skora Sabri kadar katkida bulunmuyor. ( bir eboue belki)Asisti en yuksek adam sabri!! :( Bu da yillardir bek bulma konusunda ne kadar berbat oldugumuzun kaniti. Son 10 yildir bir Eboue cikti o da onca yetenegine ragmen futbol oynama niyeti yoktu. Umarim seneye artik iyi 2 bek buluruz oyunun 2 tarafinda da olan.

Takımda sürekli oynamalı, aynı şekilde Emre Çolak üzerinde ısrar edilmeli.

Bu cocugun kumasi gayet iyi. Eveleyip gevelemeden pas atiyor. Gunumuz hizli oyuna en uygun oyunculardan takimdaki.

Diger taraftan Brumadan bile 2 yas kucuk. Bruma 12 milyon euroya, Jose bedavaya geldi. Jose futbol potansiyeli cok yuksek, Brumanin degil!

Ben saha icinde de Sneijder ve Poldi nin Jose ile zevkle oynadiklarini goruyorum cunku futbol lisanlari bir!

İkiside 94 doğumlu Bruma ve jose

Takımda sürekli oynamalı, aynı şekilde Emre Çolak üzerinde ısrar edilmeli.

Beyni olmayan, fizigi yillardir gelismeyen ve giderek hiz, zeka ve fiziksel gucun on plana ciktigi gununuz futbolunda 24 yasindaki adamda neden israr edecegiz, yeni Sabri, yeni Aydinlar olsun diye mi?

Semih, Aydin, Sabri, Emre colak ortak ozellikleri GS altyapisi urunleri ve yillardir hic biri dirhem gelismedigi gibi geri gidiyor gormuyor musunuz?

Bir de 24 yasinda olup mayista 25ine girecek adama genc diyoruz!!! Emre 5 ay sonra 25 yasinda olacak!! :)

Dun cok iyi oynadi,özgüvenli bir sekilde oynamaya basladi tekrar.

Beyni olmayan, fizigi yillardir gelismeyen ve giderek hiz, zeka ve fiziksel gucun on plana ciktigi gununuz futbolunda 24 yasindaki adamda neden israr edecegiz, yeni Sabri, yeni Aydinlar olsun diye mi?

Semih, Aydin, Sabri, Emre colak ortak ozellikleri GS altyapisi urunleri ve yillardir hic biri dirhem gelismedigi gibi geri gidiyor gormuyor musunuz?

Bir de 24 yasinda olup mayista 25ine girecek adama genc diyoruz!!! Emre 5 ay sonra 25 yasinda olacak!! :)

Emre'ye genç dediğimi nerden çıkardın onu anlamadım. Emre de ki potansiyeli göremiyorsan zaten futbolu bırakmalısın. Tek sorun potansiyelini tam olarak kullanamıyor, sürekli oynarsa ve etrafında futboldan anlayan Jose,Sneijder,Podolski gibi isimler olursa potansiyelini çıkarma ihtimali daha çok artar.

Gelişme göstermesi gereken özellikleri olduğu açık. Gördüğüm/anladığım kadarıyla paylaşayım.

Topla ilişkisi fena değil ama rahatken ve alan genişken. Dar alanda Yekta'ya dönüşebiliyor. Bunu yaşına vermek mantıklı olsa da bunun farkında olup üstüne çalışması lazım. Üçgen kurulup duvar pasları yapıldığı zamansa hemen "Yekta kim Rodriguez'de mi oynuyor?" dedirtiyor çünkü altyapıyı anam babam usulü almamış adam :)

Koşu temposu ve depar kalitesi çok iyi. Biraz göğüs+omuz çalışması lazım. Bu tempodaki oyuncu omzunu biraz geliştirirse çok fark yaratır, tekniğinin yetmediği yerleri de "zor oyunu bozar" mantığıyla kotarabilir.

ŞUT! Şut tekniğini çok bilmiyoruz ama çok kötü değildir diye tahmin ediyorum topla ilişkisine bakınca. Ama kaleye hiç bakmıyor. Şut atmayı geçtim kaleye dönmüyor bile. Bunun ofansif alan paylaşımında ne kadar sıkıntılı bi durum olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. Basketbolda rakipte Doğuş Balbay olması gibi bir şey. 5 kişiyle 4 kişiyi savunuyorsun, işin kolaylaşıyor. Solla dahi olsa, kötü dahi vursa arada bir denemesi lazım. Hoca'nın ve takım arkadaşlarının da denemediği zaman uyarıp denetmesi lazım. Çünkü adamın şutu berbat bile olsa denk gelir, çarpıp girer riskini göze alamaz defans. Şutunu kapatmak için hamle yapıp bölgesini boşaltmak zorunda kalır. Ama oyuncu kaleye bakmıyorsa öyle bi hamleye ihtiyaç duymuyor haliyle. Şut çok önemli şut.

Futbol aklı olan oyuncuyu seviyorum ondan var bence ama biraz daha üstüne koymalı bizde olur mu bu göreceğiz :)

Oynamaya devam etmeli. Selçuk sürüngeni yerine Mbia gibi bir adamla oynasa çok daha verimli olurdu.

Dün top kullanma anlamında iyiydi ancak defansif olarak pek pozisyon bilgisi yok hiç markaj yapmıyor.Orta sahadan elini kolunu sallaya sallaya geldi adamlar.Melo gibi bir oyuncu şart bu takıma çunku selçukta defansif oyunda yetersiz.

Bu adama lazım olan şey biraz tempolu, hareketli oyun. Top ayağına cidden yakışıyo ama sağa sola gidip topu almıyo, anca ayağına gelirse.

mbia----------rodriguez 4-3-3 orta sahasının sağ iç elemanı pas oyunu oynayan takımlarda başarılı olur geniş alanda savunması yetersiz
--------donk-------------

Son düzenleme:
Selçuktan çok daha faydalı oyuncu açık net ama yanına melo tipi bi oyuncu lazım.

Emre'ye genç dediğimi nerden çıkardın onu anlamadım. Emre de ki potansiyeli göremiyorsan zaten futbolu bırakmalısın. Tek sorun potansiyelini tam olarak kullanamıyor, sürekli oynarsa ve etrafında futboldan anlayan Jose,Sneijder,Podolski gibi isimler olursa potansiyelini çıkarma ihtimali daha çok artar.

Ben burda olucam.

Bundan 3 ay evvel buralar bana karşı Semihi savunan, RVP nin çok iş yapacağını iddia eden, Melo gitsin deyip futboldan anlamadığımı düşünen renktaşlarla doluydu ortadan kayboldular nedense!! :)

Hangi potansiyel ben de çok merak ettim. Aynı emre çolaktan bahsediyoruz değil mi ? Hani şu vitaminsiz, nerde pas nerede çalım atılır hala öğrenememiş adamdan bahsediyorsun ?

Benfica maçında tüm rakip üzerine geliyorken çalım atma sevdasına düşünce kaptırıp verdiği %100 gol pozisyonları mı yoksa, çıktığı her maçta gösterdiği zeka eksikliği problemi mi , yoksa 5 yıldır 1 gr gelişmeyen , her ikili mücadelede yeri öpmesini sağlayan fiziği mi ?

Gençlik derken kastettiğin gelişim beklentin. Yani gelişebileceğine inanman. O anlamda genç dedim. adam gelmiş 25 yaşına, yıl olmuş 2016, millet tek pas, pres, tempo futbolu oynuyor, Messi gibi dünyanın en teknik oyuncusu ne darbe görüyor yıkılmıyor, bizim emre üflesen uçuyor, Ne o ? adı orta saha oyuncusu ????? Yersen!!!

Yönü Aydın yılmaz ile aynı, bunu görmeyen asıl futbolu bırakmalı.

Geri
Üst Alt