#14 José Rodriguez Martinez

Telles ve Bruma'yı kötü oynarken bile savundum çünkü potansiyellerini gördüm ama bunda en ufak bir şey görmüyorum.

Geçenlerde de yazdım bir ara fb'ye gelen Josico'ya benzetiyorum. Olurda bir anda kendini geliştirirse onu bilemem.

Maç başı 10 top kaybı falan yapıyor heralde. Bilalde farklı değil ama o arada gol falan atıyor bari

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi oynarken hamza denen irkci yedek birakti,özgüven'i yerle bir oldu

Kötü futbolcu değil hatta yetenekli,potansiyelli olduğunu düşünüyorum ama kritik yerlerde top kaptırması ve sık sık pas hataları yapması çok sinir bozucu.Şuan ki hali ile ilk 11 oynayamaz.Sene sonuna kadar ya ZTK maçlarında oynar ya da ligde yedek olarak sonradan oyuna girer.Bence sezon sonu ise oynayabileceği bir takıma kiralık göndermeliyiz.

Yaşi 21. Emreç yillardir bu takimin parçasi olmasina ragmen hala ilk 11in vazgeçilmez oyuncusu olamadi. Sabir.

Telles ve Bruma'yı kötü oynarken bile savundum çünkü potansiyellerini gördüm ama bunda en ufak bir şey görmüyorum.

Geçenlerde de yazdım bir ara fb'ye gelen Josico'ya benzetiyorum. Olurda bir anda kendini geliştirirse onu bilemem.

Çok mantıklı bir benzetme.

21 yaşına yeni girmiş bir futbolcuyla 33 yaşında TR'ye gelmiş bir futbolcu...

real'in niye shudladigi anlasilmaya basladi

Sene basından bu yana tek Real hazırlık maçında çok iyidi diğer maçlarda berbattı

ya birakin allah askina körü körüne savunuyorsunuz. orta sahadaki bu yoklukta bile 1gr top oynamadi neredeyse.

antalya macinda 2-1in asisti disinda olumlu is yaptigini görmedim, ha birde kasimpasa macinda 3-5 iyi pas atmisti.

fizik olarak rezalet durumda, bi omuz koyuyor akhisarli hemen yerde veya top kaybediyor.galatasaray orta sahasina adam ariyoruz manken degil.

Hamza ve taraftar el birliğiyle korkak savruk ekşi karakter bi adam oldu , geldiğinde söktüğü topu alıyordu şimdi tartışmasız her rakip içinden geçiyor , soğukkanlı ince pas yapıyordu suan top ayagımdan cıksın dıye gelısıne vuruyor fiziken savruklaştı ağırlastı

Kendısını en cok ben savunurdum ama yedi adamı Hamza ve taraftar . 20 yaşında ülke dısında ilkkez oynayan bır genci iki maç yuhaladılar.

Geri
Üst Alt