#14 José Rodriguez Martinez

3.lig takımına karsı bile sırıtan bir adam icin hala daha pişmesi icin zamana ihtiyac var diyen var mı ??

İspanyol olmasa ne sopa yerdi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son iki mactir acayip formsuz

kendine gel JOSE

Eksikleri var ama potansiyelli futbolcu oldugunu düşünüyorum. Forum yine yabanci diye övmek modundan kötü maç oynuyor diye amatör ilan etme moduna geçmiş. José'nin pas özelligini iyi oldugunu düşünmeyen gitsin tenis filan izlesin. Fiziksel gücünü çok kullanildigi lige kiralanmasi lazim, Championship mesela. Aitor Karanka eski Madrid oyuncusu oldugu için belki Kabul eder.

Bundan bir yol olmaz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam esas bu maçlarda zorlanır biraz futbol biliyorsaniz oynamissaniz tabi o zeminde oynamak kolay değil birde bu adamın kesici değilde sol iç yada sağ iç oynaması onun için daha ıyi olur yanına 2 tane pas oyununu bilen arkalarinada sağlam bir on libero köy bak bakalım potansiyelini.

Emre Çolak'tan daha yetenekli değil ama ben ümidimi kesmedim henüz.Jose-Selçuk-Çolak-Sneijder 4'lüsünün Real'e karşı oyunu aklımda.

Bonservis ödemedik,yıllık ücreti takıma göre düşük(800 bin).Ontivero,Tarık,Yiğit,Hajrovic gibi kazıklara benzemiyor yani.En kötü ihtimal tutmadı der satarız.

CV'sinde Real Madrid olması ve genç 1 oyuncu olması sebebiyle alıcı da buluruz.

Her oyuncunun formsuz dönemi olabilir,surekli ilk 11 oynarken performansi cok iyiydi.

Geri
Üst Alt