#14 José Rodriguez Martinez

Noldu buna anlamiyorum. Ilk maclarda ne güzel oynuyordu hepimiz begenmistik.

Tam bir gerzek bir halt olmaz bundan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav bu böyle degildi geldiginde

simdi pas vermeyi unutmus, bk gibi oynadi

Halısaha topçusu. Fizik sıfır, düşünceler güzel ama icraat sıfır. Bi mok olmaz. Emre Ceju Jose 3lü ortasahalı kadro kuruyolardı bi de forumda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilal girince takım atak yapmaya basladı.

bunun 2.yarı oyuna girdiği maclarda ise takım baskı yemeye basladı.

bizim seviyemizin cok altında dedigim zaman beni elestirenler simdi ne diyecek cok merak ediyorum..

malesef bir sezon kaliteli bir ön liberomuz olmadıgı icin gitti. melo satıldıgı an en kötü donk alınsa mesela bu durumlara kesinlikle düsmezdik.

derhal kovulmali.böyle mal oyunculari nereden bulup getiriyorlar allah belalarini versin ya.

Etkisiz eleman
Gamsız baykuş
Pas fetişi

Seç beğen al.Hepsi bu adam için biçilmiş laflar.Bi de bu adama laf dedik diye bir dangalak yüzünden 2 hafta ceza aldım bir dangalak yüzünden de az daha ceza alıyodum.Şimdi alın turşusunu kurarsınız

Rezalet valla hali sahada zorlanir 3 metreye pas atamiyo

~tap

1-2 aydır her maç yazmaktan bıktım ve sanırım ilk defa öven yok. Selçuk bile yerin dibine sokulurken bunu övenler vardı.

Her seyi anlarimda da 4 metre yanindaki adama isabetli pass atamiyor bu adam yahu :(
Bir iki de degil ki bu pass hatalari. kac tane basit pass hatasi yapti sayamadim geldiginden beri.

Türkiyeye uygun bir oyuncu değil ispanyol tutmuyor burda bomboş bir transfer oldu çok kaliteli bir ayag olduğuda söylenemez

inanilmaz düsüse gecti umarim kiralik gönderiler belki tekrar kendine gelir

Geri
Üst Alt