#14 José Rodriguez Martinez

Emre ya da Bilal yerine oynaması fecaat bana kalırsa.

Nereden bulup getirmisler ya bunu?

Son düzenleme:
Bir kaç sezon Championship'de oynamasi lazim. Sert olmasi lazim. Aitor Karanka hoca onu döve döve adam yapar.

Futbol ulemaları bu adamı ilâh ilan etmişti adam neymiş müthiş Pasörmüş on topundan sekizini rakibe veriyor o da ileri oynadığı zaman geriye yana verince ben de yüzde seksen pas Oranı oynarım devre arası umarım böyle Menejer kazıkları yemeyiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunu da yetenekli ama beyin özürlü oyuncu kategorisine ekleyebiliriz. İlk maçlarında bir potansiyel gösterdi ama kafada bir sıkıntısı var belli.

Scouting başarısı.. Yersen

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın aşıkları nerede? Bir keresinde beğenmiyorum, acemi dedim diye toplanıp karşıma çıkmışlardı. Neredeyse döveceklerdi. Zor kaçmıştım. :)

İyi ve diri bir takımda iş yapabilir. Lakin şu anda ki Galatasaray'da rezil bir oyun oynar.

4-3-3 ve pas oyununda etkili oynar diyordum, pas atmayı da unutmuş bi bok olmaz bundan.

Hamza'yı savunmaya devam edersen gerçekten bir gün dayak yiyeceksin ;)

Hamza yı ilk geldiğinden beri hiç beğenmedim. Galatasaray a yakıştırmadım...Ama işler iyi giderken, aptalca o kadar çok yüklendiler ki. Ben onlara kızdım.

Ama bilmeden Hamza yı kahraman yaptılar.

( İstersen çık karşıma kim kimi pataklıyor görelim. :) )

Düşüşe geçtiği söylenen fitbolcu. Lan ben başka maçları mı izliyorum acaba. Bu herif ne zaman yükselişteydi ne zaman zirveye çıktı da düşüşe geçti. 2-3 çalımına aldanıp yaygara koparan arkadaşlar görüyorum aranızda. Adam pas veremiyor lan dün kaç tane topu kısa düştü ikili mücadele top kapma falan geçtim hadi bunları kendi mevkisi değil ona bağlayalım ki kendi mevkisi de neresiyse bi anlayamadık gitti.

orta sahaya alınıp bir şey beceremeyen her adamı forvette denemek lazım.nasıl olsa forvettekiler forvet değil,belki bunlardan bir tanesini tutturursun en azında orta sahaya destek verir ileride top tutmaya çalışır.luis enrique de bildiğim kadarıyla barçaya ilk geldiğinde libero olarak gelmişti

CXTlIM8UsAEfwdA.jpg

Real Madrid hazırlık maçı ve sonrasındaki birkaç maçı ölçü alarak bakınca düşüşte deniyor sanırım.

İlk maçlarındaki iyi ve umut veren performansı nere dünkü oyun nere. İleri gitseydi şaşıracaktım zaten. 20 yaşında potansiyel var dediğimiz kim varsa mutlaka buralara düşmek zorunda sanki.

Mental olarak çok zayıf olduğu kesin 1 ayda pas veremez hale geldi. O ne yaptığını bilen adam gitti, top benden çıksın da nereye giderse gitsin diyen bir herif geldi.

takimin antreman yapmadigini dusunursek dusus yasamasi normal
messiyi getirsen 3 ayda sercan kayaya donusur

Geri
Üst Alt