#14 José Rodriguez Martinez

simdi genc topcu, egitimi saglam ama kotu oynuyor iste. istedigin gibi neden uretebilirsin ama jose oynadigi zaman cok net olarak sahadaki en dandik topcu oluyor. bunu gormek icin istatistiklere felan bakmana gerek yok, maci izleyen herhangi bir galatasaray taraftarinin sac miktarindaki azalmadan anlayabilirsin. gelecekte istikrarli bir takim yapisi icinde cikis yakalama ihimali var ama su an icin israr edilmesi hem ona hem de galatasaray'a zarardan baska bir sey getirmez.

istatistik olarak Selçuk inandan sadece %2 daha az başarılı pas attığını gördün en azından ??

Ve maç başı Selçuktan 0,7 daha fazla top kaptığını da gördün.

Yaklaşık 10 yaş küçük olduğunu da biliyorsun.

Onun yaşında Türkiyede sadece Ozan Tufanın olduğunu ve bonservisinin 7 milyon olduğunu bu bedele OZanın memeleri de dahil olduğunu biliyorsun.

Ozanın 1.5 milyon maaşı olduğunu buna karşılık Josenin 800 olduğunu da biliyorsun.

Ama dandik olduğuna inanıyorsun!!

Dandik Jose istatistikleri bu !!

https://www.mackolik.com/Futbolcu/215283/Jose-Rodriguez

Aynı yaş gurubundan süper yetenek (!) Ozan Tufan bu:

https://www.mackolik.com/Futbolcu/213559/Ozan-Tufan

Aynı yaş diyorum evet Ozan Joseden 3 ay falan daha küçük!!!

Maç başı başarılı pas Ozanın 18, Josenin 41, Asist Ozanın 0, Jose 1, Maç başı top kapma Ozanın 0,9 , Jose nin 2,1 , Pas yüzdesi Ozan %79 Jose %86!!

Ozan 7 milyon Euro, Jose SIFIR , Ozan 1,5 milyon euro maaş, Jose 800 bin !!

Ama evet Jose kötü(!) !! Saçımı başımı yoluyorum!! :)

Son düzenleme:
İyi araştıramamışsın

Biraz daha araştır cevabı bulursun Dardanelde felan oynamıyordu nereden çıkarttın bunu ?

Hatta şöyle söyleyeyim 12 şubatta doğum gününden bir gün sonra Sivas maçına çıkıp golde atmış :D

Dardanelden Galatasaraya 1 başarı öyküsü diyebiliriz ,herkese nasip olmaz nice kupalar sayısız başarılar, ne demiş büyük ustad Demirkol :Selçuk İnan ligin kaderini değiştiren ADAM'dır :ka19:

Dardanelden Galatasaraya 1 başarı öyküsü diyebiliriz ,herkese nasip olmaz nice kupalar sayısız başarılar, ne demiş büyük ustad Demirkol :Selçuk İnan ligin kaderini değiştiren ADAM'dır :ka19:

Doğru demiş

Kaptandan öncesi ve sonrası diye ayırmak lazım

Parayı değil tuttuğu takımı seçti

Parayı seçseydi Galatasaray'dan daha fazla veren Fener'e giderdi

Bazıları şuan aldığı paraya takılıyor ya cevabını transfer olmadan önce vermişti kaptan

istatistik olarak Selçuk inandan sadece %2 daha az başarılı pas attığını gördün en azından ??

Ve maç başı Selçuktan 0,7 daha fazla top kaptığını da gördün.

Yaklaşık 10 yaş küçük olduğunu da biliyorsun.

Onun yaşında Türkiyede sadece Ozan Tufanın olduğunu ve bonservisinin 7 milyon olduğunu bu bedele OZanın memeleri de dahil olduğunu biliyorsun.

Ozanın 1.5 milyon maaşı olduğunu buna karşılık Josenin 800 olduğunu da biliyorsun.

Ama dandik olduğuna inanıyorsun!!

Dandik Jose istatistikleri bu !!

https://www.mackolik.com/Futbolcu/215283/Jose-Rodriguez

Aynı yaş gurubundan süper yetenek (!) Ozan Tufan bu:

https://www.mackolik.com/Futbolcu/213559/Ozan-Tufan

Aynı yaş diyorum evet Ozan Joseden 3 ay falan daha küçük!!!

Maç başı başarılı pas Ozanın 18, Josenin 47, Asist Ozanın 0, Jose 1, Maç başı top kapma Ozanın 0,9 , Jose nin 2,1 , Pas yüzdesi Ozan %79 Jose %86!!

Ozan 7 milyon Euro, Jose SIFIR , Ozan 1,5 milyon euro maaş, Jose 800 bin !!

Ama evet Jose kötü(!) !! Saçımı başımı yoluyorum!! :)

ozan'dan banane yaw, benim gozumde rakip takima attiklari kaziktan baska bir sey degil.

jose'nin kotu oynadigi gercegini mini etekle kapatamazsin renktash ;)

Kaptan diye orgazm olacak Xelcuk fanboylari.

Hele kaptanlik namina birseyler yapsa bu tirsak herif

Doğru demiş

Kaptandan öncesi ve sonrası diye ayırmak lazım

Parayı değil tuttuğu takımı seçti

Parayı seçseydi Galatasaray'dan daha fazla veren Fener'e giderdi

Bazıları şuan aldığı paraya takılıyor ya cevabını transfer olmadan önce vermişti kaptan

Kimse aksini idda edemez zaten. Gecen sene sneijder selcugun onunden bjk macinda topa vurdugunda selcugun topa vurusu seyredip o gol olurkenki sevincine bak, birde sneijderin volkan ayisini saga sola ucururken bizler sevincten olurken Burakin attigi ergen triplerine bak.

Tabiiki Selcuk cok onemli.

Ve Joseye el vermeli.

Jose ileride olur veya olmaz.

2017 mayisinda bakarsin dersinki satalim. 4 e gazlarsin gider para kazanirsin.

Son düzenleme:
Bence öyle çoğunluğun gömdüğü kadar kötü bir oyuncu değil. José için çok kötü bir ortam var takımda ilk olarak bunu kabullenmeliyiz yani sırf Jose için değil tüm gençler için. Ilk olarak hâlâ belirli bir ilk 11'miz yok. Hep başka adamlar oynuyor, sonra bizim takımın oyuncuları çok durağan oynuyor. Hareketlilik çok az, top alışverişi çok düşük bir seviyede. Mesela bazı paslarının hızı size dozajsız gelebilir ama bu bence José den çok diğer oyuncuların( genelde yerlilerin) yetersiz top kontrolü kabiliyetinden kaynaklanıyor. Bence gayet iyi pasların hızı.

Bence bu çocuk asla çöp falan değil, topa çok sahip olan bir takımda iyi iş yapar. Ayrıca bu çocuk ön libero falan değil, daha çok Selçuk'un rolünde bir oyuncu. Tabi ofansif katkısı çok düşük, neden şut girişimini falan denemiyor anlamıyorum ben mesela. Çok garantici bir huyu var, ofansa dönük daha etkin olmalı mutlaka. Podolski'ye bir maçta asist yapmıştı o an çok beğenmiştim, bunları daha fazla denemeli.

Ilk geldiğinde nasıl oynadığını çabuk unutuyorsunuz, veya Real Madrid maçında takımın pas trafiği yüksek olduğunda nasıl öne çıktığını falan ve bunda büyük etkisi olduğunu.

Çocuk iyi oynarken kesik yedi Hamza tarafından, sonra sakatlandı falan derken bayağı oynamadı 3-4 haftaydı.

Son olarak da unutmamak lazım çocuk 20 yaşında ilk defa ülke dışına çıkıyor, gençlerde etkisi daha büyük olur bunun. Ingilizce biliyor mu bilmiyor mu o da muamma, sanki José takıma biraz yabancı kaldı gibi geliyor bana. Öyle hemen karar kırmaya gerek yok.

Bence José için en iyisi 1 yıl ne bilim Almanya veya Ispanya ya düzenli oynayabileceği bir takıma kiralamak olur. Ispanya ya rahatça kiralanabilir bence, tabi bizde bunu akıl edebilecek adamlar yok.

Konuyla alakası yok ama geçen hafta benim oynadigim amatör takıma yeni bir oyuncu geldi onun da adı José, geldiğinden beri çocuğa hep Rodriguez diye sesleniyorum :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Iste her istatistige mini etek diye bakarsan borcun seneye 1.5 milyara cikar joseleri mumla ararsin.

jose, yasin, burak, umut, sabri, semih vs. bu oyuncular su an takimda oyun olarak yetersiz seviyede olan oyuncular ama ilk postumda dedigim gibi jose'nin potansiyeli var. daha fazla onu da taraftari da zorlamadan, jose'yi hedef haline getirmeden kiralik gondermek gibi secenekleri degerlendirmek faydali olacaktir ama jose'yi koru korune savunmak ve israr etmek ya da temelli silmek gibi iki sacma dusunceyi de savunmak yanlis olacaktir.

Kaptan olmak sadece hırs yapmak,taraftarı ayağa kaldırmak değildir

Takımda sözü geçiyor ki demek ki kaptan :)

Efendiliğinden,adamlığından bahsetmeye gerek yok.Şu son 1 ayda kanser tedavisi gören gençlere nasıl destek verdiğini görebilirsiniz.Takımı bir amaç etrafında toplamak sadece oyunculara baskı kurmakla olmaz.Sosyal sorumlulukta bir amaçtır.NBA'de felan neden yapılıyor sanıyorsunuz bunlar ?

Antremanları takip edin,bakın Sneijder yanından ayrılmıyor niyeyse.Benfica maçında golden sonra Podolski Selçuk'a doğru koşuyor golü kutlamak için.Şimdi gelelim siz bu adamı nelerle suçluyorsunuz ;

Siz bu adamı çetecilikle suçluyorsunuz.Yabancılara karşı tavır almakla suçluyorsunuz.Hoca göndermekle suçluyorsunuz.Başkan göndermekle suçluyorsunuz.Hatta ileri gidip transferlere bile karıştığını söylüyorsunuz

4 yılda 3 kere şampiyon olurken orta saha tandeminde oynarken başarılı bir oyun ortaya koyarken başarıyı Melo'ya biçiyorsunuz(Şaşırmadım) Çünkü aynı adamlar geçen senede başarıyı Sneijder ve Musleraya biçtiler.Bazılarına göre bu adamlar bizi tek başlarına şampiyon yaptı :D

Kimse Hakan Baltanın attığı kafa golünü,Yasinin çıkışını,Burak'ın 15-16 golünden bahsetmek istemiyor

Şimdi size soruyorum biz mi yerli seviciyiz yoksa siz mi yabancı sevicisiniz ?

jose, yasin, burak, umut, sabri, semih vs. bu oyuncular su an takimda oyun olarak yetersiz seviyede olan oyuncular ama ilk postumda dedigim gibi jose'nin potansiyeli var. daha fazla onu da taraftari da zorlamadan, jose'yi hedef haline getirmeden kiralik gondermek gibi secenekleri degerlendirmek faydali olacaktir ama jose'yi koru korune savunmak ve israr etmek ya da temelli silmek gibi iki sacma dusunceyi de savunmak yanlis olacaktir.

Koru korune savunma degil bu.

Tam tersi koru korune gomenlere net verilerle konusmak.

"Jose cok top kaptiriyor" .

Ya adam %86 basarili pas ile oynuyor. Selcuk %88. Mac basi ortalama 41 isabetli pas atiyor takim mac basi ortalama 360 basarili pasla oynuyor zaten!!

"Yok ama Josenin pasi kotu!!!" :)

Top kapma: Selcuk mac basi 1.4 , Jose 2.1. Peki super (!) Onliberomuz Donk nasil? Mac basi 1.5 top kapma bu yil!!! Pas orani da %77 !!!!

Kiralik mantikli olabilir cunku Denizli asla gencleri gelistiremez.

Son düzenleme:
Koru korune savunma degil bu.

Tam tersi koru korune gomenlere net verilerle konusmak.

"Jose cok top kaptiriyor" .

Ya adam %86 basarili pas ile oynuyor. Selcuk %88. Mac basi ortalama 41 isabetli pas atiyor takim mac basi ortalama 360 basarili pasla oynuyor zaten!!

"Yok ama Josenin pasi kotu!!!" :)

Top kapma: Selcuk mac basi 1.4 , Jose 2.1. Peki super (!) Onliberomuz Donk nasil? Mac basi 1.5 top kapma bu yil!!! Pas orani da %77 !!!!

Kiralik mantikli olabilir cunku Denizli asla gencleri gelistiremez.

galatasaray'in topla oynama orani, sut sayisi vb istatistiklere bakarsan su an bulunudugu duruma da aciklik getirmekte zorlanabilirsin ama bakabilecegin bir veri daha var its called football! maclari izlediysen jose'nin kritik anlarda kaptirdigi ve tehlikeli atak olusturan bolumleri gormussundur diye dusunuyorum. jose'nin takima uyum saglayamamasini ve kotu oynamasini takimin oyun olarak jose'den geride olmasi olarak yorumlayabilirsin ya da istedigin dusunceyi one surebilirsin ama ciplak gozle gorebilecegimiz 2 gercek var: birincisi jose'nin kotu oynadigi, ikincisi jose'nin iyi topcu olabilecek potansiyeli oldugu. bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali yaw :D

galatasaray'in topla oynama orani, sut sayisi vb istatistiklere bakarsan su an bulunudugu duruma da aciklik getirmekte zorlanabilirsin ama bakabilecegin bir veri daha var its called football! maclari izlediysen jose'nin kritik anlarda kaptirdigi ve tehlikeli atak olusturan bolumleri gormussundur diye dusunuyorum. jose'nin takima uyum saglayamamasini ve kotu oynamasini takimin oyun olarak jose'den geride olmasi olarak yorumlayabilirsin ya da istedigin dusunceyi one surebilirsin ama ciplak gozle gorebilecegimiz 2 gercek var: birincisi jose'nin kotu oynadigi, ikincisi jose'nin iyi topcu olabilecek potansiyeli oldugu. bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali yaw :D

Diyeceklerim artık bitmiştir. Diyebileceğim herşeyi dedim.

Son olarak GS bu tip oyuncuları yetiştirip satmazsa batar ve/veya küçülür. Sabretmek zorundayız başka hiç bir yolu yok.

bu adamı harcadık resmen
jose yasinden en az iki gömlek üstün bir ka-nat o-yun-cu-su denizli ye duyrulur
ön libero da oynaması hamzanın uydurduğu bir şey
dahi denizli bunu bile göremiyor
yasin olcan ön libero da nasıl oynarsa adamda o kadar oynuyor

olm sizin babanız gol yedirdi gelmişsiniz Joséyle dalga geçiyorsunuz

Fanboy olmanın bokunu çıkarmayın 1 zahmet

Donk yerine bu oynasın en azından istekli donk mal gibi geziyor top gelirse oynuyor sanki top kendinin

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt