#14 Martin Linnes

Umarım derbide iyi bir performans sergiler ve kademe hatası yapmaz.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Defans zaafları dışında ben beğeniyorum Linnes'ı. Galatasaray A Takım futbolcusu mu bence tam değil ama iyi bir yedek olur her zaman.

Linnes takdir ettigim bir oyuncu. Her hali ile bizim olmamiz olan seviyenin oyuncusu degil. Ama su anki takim kurgumuz ve performansinda ilk 11i iyce zorluyor. Normal sartlarda ilk 18i zorliyan bir oyuncu olur.

Takdir ettigim yonu ise cok basit oynamasi. Bizim oyun anlayisimizin gerektirdigi gorevi yerine getiriyor. Tek pas ve dikine oynuyor. Topu ezdigini hatirlamiyorum ve bununla topu aldiginda yan pasi degil bizden bir oyuncuyu ataga kaldirmak icin pas aramasi cok iyi. Savunma konusunda kolay calim yiyen ve baski altinda kaldiginda soguk kanli olamamasi.

Aldigi ucret, verdigi performans ve profesyonelce calismasi benim icin su anki kadromuzda bulunan oyuncular arasinda "performansi" sorgulanmiyacak oyunculardan biri. Umarim boyle devam eder. Kadikoyde destek almazsa isi cok zor.

Fatih Terim 'de biliyor Mariano 'nun Linnes 'ten çok daha teknik olduğunu. Ama önümüzdeki fb maçı için Linnes 'i hazır tutmak istemiş olabilir, Mariano 'nun 2. sarıyı görmesini engellemiş olabilir, herşeyden önemlisi bu tip maçlarda Nagatomo-Linnes gibi süratli sürekli gidip gelen beklerin oynaması daha iyi bir durum bence

Linnes zorlu depler için daha iyi bir tercih zaten sıkıntı yok güvenim tam

Mariano'nun cezalı olması iyi oldu.Sakatlıktan çıktıktan sonra performansında düşüş vardı.Linnes de iyi oynuyor ve kadromuzda Kadıköy'de galibiyet görmüş tek isim ayrıca golü de var o maçta.Kadıköy'de oynayacak olması güzel.

Yaptın, yine yaparsın! Haydi reis güldür yüzümüzü

Fenere attigi golü hatirlayalim. Te o zamandan vermis mesaji Linnes kardesim Drogba gol sevinci yaparak.

YouTube

Norveç Milli Takımı'na çağırılmış.

DYKtjVEVwAEhRLQ.jpg

Mental acidan buz gibi adam. rakip taraftarindan etkilenmiyen oyuncularin basinda gelir.

Kadromuzda Ahmet-Eray-Tarık-UmutG-Koray-Hakan gibi işe yaramayan yerliler olacağına Linnes gibi 2-3 tane kuzey avrupalı topçu olsun ...

Adam kaç zamandır burada en ufak bir sorun çıkardığını görmedik, oynadığı zaman belli bir standardı var hem adamın ...

ikinci yarida cok iyidi, aferin martin.

ikinci yari begendim, ilk yari kötüydü

Mariano olsaydı ne olurdu acaba ?

İyi mi olurdu kötü mü kestirmek güç.Elinden geldiğince yedek kalsa bile,küsmeden devam ediyor bu tarz adamlar takımda tutulmalı

Bir tebrik de Linnes hakediyor

Bence iyi değildi. Zaten rakip genelde kendi sağından geldiği için tehdit görmedi. Hücuma çıkma fırsatları elde etti. Ama kazma olduğu için pas yapamadı. Etkili olabilirdik o kanattan ama olmadı. Mariano'yu aradık epeyce.

Son düzenleme:
Hücumda topla buluştuğu sıralarda Marianoyu gözüm aramadı desem yalan olur.

Ama güzel mücadele etti

son derece yetersiz. Karakter olarak lafım yok ama ilk 11 oyuncusu asla değil.

Geri
Üst Alt