#14 Martin Linnes

Kono karsisi basarilar.

Hoca adami 3 mac oynatmadin... Bari son macta oynatsaydin

Ben de onu diyecektim.Hata yaparsa Terimde de pay var derim ben.Adamı oynatma oynatma sonra şamp. ligi maçında direk oynat 3 maçtır.Yanlış.

Çok ürkek oynuyor ilk yarı hiç beğenmedim

linnesi severim ve saygım sonsuz ama marianoyu oynatmayarak resmen kendi ayağımıza sıkıyoruz. neymis, adam kaçırıyormuş, hadi abi geçin bunları.

mariano feghouli ikilisi esip gürlerken saçma sapan şekilde sinan ve linnes sevdası çıktı başımıza

bu da sonunda baldirini tuttu. Hayirli olsun bir sakat daha

Mariano'nun ayağını Linnes'e takarsak sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum.

önünde sinan varken eleştirecek değilim.kötüydü ama mariano ya da feghouli ile önlü arkalı oynamalı ya da yunusla.

Kötü değildi, topu aldığında kendisine en yakın oyuncu 30 metre uzakta olduğu için her pozisyonda pas atacak adam bulamadı, Nagatomo gibi. Bugün defans oyuncularına tek kelime söylemek komik kaçar bence.

Marianodan farkı mücadelesiydi ama bugün o da yoktu çok vasat kaldı

Maicon'a geri pas attigi pozisonda beyni durdu, bunun haricinde fena degildi bence.

Bir de adam tek basina tüm kanadi idare ediyor bunu da göz önünde bulundurmak lazim, Sinan zerre yardim etmiyor.

Mariano 2005 model 5 serisi linnes 2015 model polo.. Polonun sorunu ve masrafı az ama verebileceği max belli.. 5 serisi o yaşta bile büyük keyif ama masrafı çok açabilir.. Umarım açıklayıcı olmuştur

Mariano oynasa daha kötü şeyler olabilrdi belki

Maicon'a verdiği pas haricinde savunmada hata yapmadı. Zorlandı ama çok da yapacak bir şeyi yoktu. Sinan orta çizgiyi geçmedi doğru düzgün.

Hücumda ise etkisiz kalmasında temel sebep önde o kanadı kullanacak kimsenin olmaması. Sürekli kalabalığın içinde kaldı hücumda.

Feghouli sağlıklı olsa Linnes'in enerjisini daha iyi kullanabilir doğru açılara top atarak.

Sinan'ın bunu yapmasına imkan yok.

Rodri de yapamaz. Geçen sene Rodri sağda iyi başladığında Mariano çok yardım ediyordu.

Bence sağ kanat için en verimli olabilecek ikililer Rodri-Mariano ve Feghouli-Linnes.

Herkes sağlıklı olduğunda sağ tarafta bu ikilileri kullanmak lazım. Hangisi daha verimli olursa onlar devam eder.

Tek ciddi pozisyonumuz var, onun başlangıcında da hızlı düşünüp tek pas yapan Linnes var. Tabii sorsan Futbolcu müsveddesi Belhanda bu pozisyon içinde anılır, boşta olan Linnese basit bir pas verdiği için, ama bu adam öyle belki olayın kenarında köşesinde anılır.

Gsde 11 oynayacak 1 topcu degil hucumda 1 halta yaramiyor dun de kaybettiriyordu maci porto macinda oldugu gibi

Geri
Üst Alt