#14 Martin Linnes

buna 1,4 m euro verdiren yönetim hala iş başında orta saha almayan yönetim hala iş başında twitterda felan eskiden ortalık yıkılırdı anlaşılan fenolar güzel mama yiyor yönetimden

bu seviyelerin oyuncusu olmadığını her maç gösteriyor ama suç bunda değil suç bu vasata zamlı sözleşme yapan yönetimde

Kendisinin tarafından 2 gol yedik gram hücum katkısı da yapmadı 2 senedir burada bangır bangır linçliyorum bu arkadaşı hala yok mücadeleci falan filan deniyor. Rezalet bir topçu. Norveçlinin bile beceriksizi bize geliyor sonra Hauge falan filan.

baya yetersizdi

Ne hücum var ne savunma. Ilk yarı performansından sonra oyundan çıkmalıydı Falcao ile birlikte.

Saracchi’nin yarisi kadar oynamiyor. Emre Tasdemir bile ofansif olarak daha fazla katki verirdi.

Bunu hemen yollamak lazim. Bi halta yaradigi yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linnes kadar oynayacak bir Türk yedek yok heralde ki 1.4 M verip yedek bek rolünü veriyoruz.

Yeteri kadar yaşlanmadan satıp para kazanmalıyız piyasası varken.

Ikinci golü bu arkadas yedirdi. Iyi niyetli tamam ama agir yeteneksiz

Bugün bir olumlu işi yok. Bir öyle bir böyle oynayan rutini olmayan oyunculardan kurtulmak Lazım. 1.5m euro kazanıyor bu adam. Rakibin en değerli oyuncusu 1.5 almiyordur. Biz kimiz? Bu paralar car cur ediliyor.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt