#14 Martin Linnes

Yedlin her türlü oynamali, bukadar iyi kafatopuna vuran forvetimiz var bi orta
Yok

saracchi dönüyor mu bilmiyorum ama haftaya sol bekte kendisi oynamalı

500 bin euroya oynayacaksa sözleşmesi uzatılsın aksi halde yollar ayrılmalı. Marcao ve Muhammed toplam 1.6 alırken kendisi 1.4 milyon euroluk performans göstermiyor.

2 sene önce ayni maas ile uzatsaydik ve simdi bir sene daha tutmayi istesek, belki 600 bin verirsen fazla sorun yapmadan kalirdi. Degeri zaten anca o kadar artik. O da iki tarafi yedekleye biliyor ve Omarin ne olacagi daha tam belli degil diye.

Adamı yarım dönem kadrı dışı bıraktık yabancı sınırı ayağına ama adam ses etmedi. Maaş düşürülüp sözleşme uzatılmalı. Takımın da Muslera ve Donk ile birlikte en eskilerinden bu arada. Çok kötü bir takımın içine dahil olmuştu ilk geldiğinde. O zamanları hatırladım şimdi nedensiz yere. Eren Derdiyok falan vardı takımda. Gerçi Eren de fena değildi o zamanlar hakkını yemeyelim.

Linnes kalmalı kesinlikle fakat maaş indirimi ile...

Bence duruşu ve performansı nedeni ile kalabilir.

Elimizde iyi bir yedeğimiz olur.

Bugün gayet iyi oynadı.

Iki deparda bir sakatlanan ama yere goge sigdirilayan beklerin icinde halen en iyisinin sen oldugunu yeni transfer sevdalilari gormeyebilir.

Abi bu adam yedek için olur ancak bizim takımda onun içinde aldığı paralar uçuk, önüne iyi bir adam koysak ki koyduk hiç performans olarak onu geçip formayı alamıyor ancak işte abdurrahman çelebi profilinde iş görüyor

Bundesliga özetlerini izlerken leipzig teknik direktörünü her gösterdiklerinde bi duraksama yaşıyorum bu nasi benzerlik bana mi öyle geliyor. 6efc7d7688317daeca15260152741998.jpg

Ömerin yerine solbekte oynatalım bence daha iyi bir oyunumuz olacaktır eminim

Geri
Üst Alt