#14 Martin Linnes

birini helallik alsin diye norvec'e gönderdik herhalde
linnes'in ahindan kurtuldugumuzdan beri galibiyet falan görmeye basladik gibi reis

@Osman SEDEN

yeni sezon baslayali 4 mac olmus,2 golü var

1 Güzel Asistle Kuponumu Getirdi.1 De Topu Çizgiden Çıkarttı Sakatlandı Sonrasında Oyuna Devam Etti.Molde Tribünlerinde Taraftarları Martin Linnes Diye Bağırırken Ben De Bağırdım :D

vasat isimlerde tepeye oynayanlardan . bir cok yonden yetersiz idi. kalmasina ,uzatilmasina anlam veremedigim profillerden. *mariano dan bagimsiz, o donemler kulubumuzde tahminim *scouting agi etkili calismiyor olsa gerek -bi turlu dogru profil bulamadilar... mariano disinda elle tutulur sag bek olmadi uzun suredir.

bosuna kontenjan doldurmustu. donk ve kendisi nin geri pas ,hatali pas, rakiple yan yana kosup geriye dusmeli karelerle yedigimiz goller mazi de kalsa da, belleklerden silinmiyor.

- linnes'i formamiz altinda hic bir donem begenmemistim performans ve oyun tarzi bazli. yetersiz olmasi da cabasi.

biri gidiyor digeri geliyor. omar, boey de ayni familyadan. yetersiz ve yanlis profiller.

Bence iyi bir yedekti. Sağda solda. Fener e attığı golü unutamam.

Taraftarları seviyo.Tribünler maç içinde 2-3 defa falan destekledi..

İyi insan ama yeteneksiz topçu bizim seviye için.Molde tam onun yeteneğine uygun ortam.Norveç ligi bizim ptt ayarında bir lig,orada iyi işler yapar.

rotasyon için gayet iyi adamdı yeri geldi 11de de iyi maçlar çıkardı. yerine gelenleri görüyoruz.

Geri
Üst Alt