#14 Martin Linnes

Kaç tane sağ bek aldık, kimlere ne paralar harcadık. Sonuç yine sabrş oynuyor. Cavanda da kesemez sölim şimdiden sabri reisi 11lere yazalım şimdiden

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Kaç tane sağ bek aldık, kimlere ne paralar harcadık. Sonuç yine sabrş oynuyor. Cavanda da kesemez sölim şimdiden sabri reisi 11lere yazalım şimdiden

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Linnes'i geçen seneden beri gönderin diyoruz , futbol uleması olmaya gerek yok . Tabi Sabri oynar, böyle çöp alırsan daha iyi çöp oynar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam bırakın sağ bek i futbolla uzaktan yakından alakası yok. Halısahaya adam eksiğinden dolayı zaruriyetten çağırılan küçük kardeş gibi oynuyor.

Sana laf söylemeye bile gerek yok başlık direk cöpe atılabilir zira birdaha formayı gıyecegını sanmıyorum

bir mac iyi 5 mac kötü oynuyor

Yok artık dayanamıyorum, pes ettim. Adam ıkınıyor resmen sahada. Ne iş çözemedim.

Bu herifi 1 kez seyrettim dogru durust, o gun de notunu vermistim. Bunda is yok.

Ins. Cavanda birseyler yapar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün o bjk macini güzelcene bir kamyona tosladi. Olabillir JOR yaptigi güzel bir ders olarak görsün

Adamlar adeta maden buldu oradan Carole'da çok iyi değildi ama bu kadar sırıtmadı.

Geri
Üst Alt