Levski sofya maçında fena oynamadı hatta iyi oynadı aslında.... sinanın kaçırdığı bir pozisyonda topu getirren adamdı yine maçın sonlarında bir kaç kişiyi çalımlayarak topu ileri taşıması etkileyici idi . Linnesin hızı iyi çok akıllı bir oyuncu forvet arkası bile denendi. Bazen sneiderin olmadığı bir ortamda üçlü ortasahadan biri olabilirmi diye düşünüyorum. çünkü işin hücum kısmında hep doğru yerlere koşu yapıyor. Kanatta bile oynatılsa iyi niyetli ancak bal yapmayan Yasinden daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama su ana kadar teknik adamlar pek görev vermedi belki sağ bekin öncelikle savunmasının iyi olmasını yani bek gibi bek olmasını istiyorlardır.................... Yalnız ben linnese bir sempatim var onun takımda sürekli oynaması taraftarıyım. şu ana kadar çok fazla süre almasada pek çok gs taraftarınında ona sempati duyduğu oynaması gerektiğini düşündüğü ve onun potansiyeline inandığı şu forumda yazılanlardan bile rahatça anlaşılabiliyor. Bu sebepten diyorum ki haydi riekering hocam biraz şans ver be!