#14 Martin Linnes

Ben bu linnesden bisey anlamadim. Bu herif sahada teknik direktörlere ana avrat küfür mü ediyor? Ya da niye hep kayitsiz sartsiz bu kesik yiyor niye ulan niyeeeeeee

Adami delirtmeyin. Aklimizla oynamayin ulan. Tudoruna da riekerinkine de söylüyorum. Sabri sahada kalip linnes cikiyorsa bu en hafif tabirle serefsizliktir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

niye oyundan alındı? arkaya bi ters top kaçırdı, hatırlarsanız hatta necati de iyi cevirse gol olabilirdi dedi. o pozisyondan hemen sonra ileri çıktı sıfıra kadar indi, dönen topta geri dönemedi rize o kanattan atak yaptı tudor da buna kızdı sonra da çıkardı. detayci bir TD, üst üste 2 hata yaparsan maç içerisinde ne kadar etkin olursa ol çıkarıyor belli ki.

Son düzenleme:
komple bir oyuncu kendini kanıtlamak için gereğinden fazla zorluyor çıkmasının sebebi de pili bitti en azından tudor tanımadığı için pili bitti sandı ki görüntü öyle idi ancak bazı insanlarda anlık pil bitse bile 3-5 dakika içinde biraz toparlanıyor lines de öyle biri çıkmasa gol attıracağını düşünüyorum
banko oynaması lazım

Maalesef Galatasaray kariyerini bitirsin bu adam vallahi yazık ediyoruz adama gitsin bir avrupa takımına tıkır tıkır oynar

hem sağ hem sol bekte oynayabilecek bir adamı kadroya almamak da ne demek anlamadım? maç, skor istediğin gibi gitmiyor ikinci yarı kazma semih'in yerine daha ofansif bir beke ihtiyacın olabilir ama linnes kadroda yok.

Tudor büyük yanlışlarla başladı. Linnes'e büyük ayıp ediliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes yazın kaçıp kurtarsın kendini

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri gene kuyusunu kazmış Linnes'in.
Download (1).webp

sabri lobisi devreye girdi yine bence maalesef
İyi de sabri de kesik yemis,ayrica Linnes sda cok daha performans gosterdi bugune kadar,bu yil carole de cok kotu en azindan sol bek alternatifi olarak durmaliydi sebep ne ki acep

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Tudor şimdiden canımı sıkmaya başladı

Sarbi Selçuk Semih Hakan filan oynar cezayı Bruma Linnes'e keser

yine yeiden söylüyorum bunbu takımdaki her bireye yaparsa sonuna kadar arkasındayım ama eğerki sadece Linnes Bruma yapılırsa Tudor'da yazık eder kendisine

İyi de sabri de kesik yemis,ayrica Linnes sda cok daha performans gosterdi bugune kadar,bu yil carole de cok kotu en azindan sol bek alternatifi olarak durmaliydi sebep ne ki acep

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama 18 kişilik kadroda sonuçta

vallah git takimdan. Sana yazik oluyor. Telles gibi baska bir takimda acilip burada cogunu möt edersin

Bu adam bütün takıma kulübün evveliyatına küfür etse kimsenin çıtını bile çıkarmaya hakkı yok.

Geri
Üst Alt