#14 Martin Linnes

Bu adamı molde demiydi neydi fb macinda izlemistim ilk hayran kalmistim hizina ,teknigine
O ruzgar gibi gidip sol ayagiyla attigi gole
O goruntuden uzak ,o linnes olmalı

Haydi kuzeyin kralı, gözünü seveyim bildiğimiz Linnes performansını izlet bize, Mariano 'nun yokluğunu hiç aratma !

Adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes: "İki stoperimiz de inanılmaz uyum sağladı. Adaptasyon sürecine ihtiyaçları olması gerekiyordu ama uzun zamandır birlikte oynuyormuş gibilerdi. Basit bir gol yedik belki ama onun haricinde savunma dörtlüsü olarak performansımız da, uyumumuz da iyiydi."

kontrati ne zaman uzatilacak

korkunc iyi oynadı ,resmen iki kişilik oynadı hele önündeki bay feghoulinin bugünki kaplumbağa hali düşünülünce bu adamın değeri iyi bilinmeli

Bizde yedek olmasi baya rahatlatiyor insani. Hele Trabzonun cöp yedek sag bekine gördükden sonra. Adamin hücuma katkisi resmen 0 di ve defansdada fazla birsey beceremiyordu.

Geçen Bolu maçından önce 13 günde 5 11'di heralde, şimdi 3 haftada 7 11 olmuştur. İyi kötü inanılmaz enerji ve adanmışlıkla oynuyor adam. Sahada kaptanlık pazubandı üstünde görmeyi en çok istediğim oyuncu olabilir. Bugün maçın çoğunda sağ kanadı 100 metre tek başına oynadı, Feghouli inanılmaz sorumsuz günündeydi. Buna rağmen 1-2 pozisyon hariç ligin en kolay oyuncu eksilten adamına karşı hemen hiç sırıtmadı. Mariano kadar oyun aklı koyamıyor tabii ama işin doğrusu Mariano'nun getiremediği ve takımın en çok ihtiyacı olan ekstra eforu sonuna kadar ortaya koyuyor. Fernando bu kadar sallanırken, Donk kafasında futbolu bitirmişken Mariano sağlıklı, Fernando yokken kendisini ön liberoda kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Topu oyuna sokması, oyun içi eforu ve top çalma becerisiyle o pozisyonda çok fark yaratır bence.

ben begenemedim pek,defansif zaafiyet var.feghouli de etken evet ama daha mücadeleci olmalı defansta

defansif olarak o kanatta tek başına olmasına rağmen hiçde kötü oynamamışdır heleki nkeuwemi nedir o herif her mac karşısındaki adamı paspas ediyor hele ilk yarı marianoyu yerlerde süründürüp aklını almışdı, dün akşaş o adam iş yapamadı o kanatta heleki feghouli denen adamın hiç yardım yapmamasına rağmen..

Sözleşmesini uzatmak için neyi bekliyoruz?

Geri
Üst Alt