#14 Martin Linnes

Maaşı yüzde 50 arttı.

75 maç oynasa alırdı o parayı anca, eski sözleşmesine göre. 30 maç oynuyor alacağı 50 bin olurdu.
Gs sözlükte birisi detaylı açıklama yazmıştı sanki bulabilirsem editleyeceğim bu mesajı ama haklısın zaten oynadığı maç sayısı çok olmadığı için alacağı çok olmazdı.

Edit: Buldum; martin linnes

Gs sözlükte birisi detaylı açıklama yazmıştı sanki bulabilirsem editleyeceğim bu mesajı ama haklısın zaten oynadığı maç sayısı çok olmadığı için alacağı çok olmazdı.

Edit: Buldum; martin linnes
Eski sözleşmedeki tahakkuk ifadesi belirsiz, 25. maç sonrası ödenir mi yoksa 25. maç sonrası mı hesaplanır diyor, bence ikincisi.

Eski sözleşmedeki tahakkuk ifadesi belirsiz, 25. maç sonrası ödenir mi yoksa 25. maç sonrası mı hesaplanır diyor, bence ikincisi.
Senin dediğin gibiyse %50 zam, ama bence 25'inci maç sonrası ödenir. Tabii sözleşmesinde daha ayrıntılı belirtilmiştir.
Sonuç olarak Norveç milli takımının 2.sağ bekine 1.4m maaş ödüyoruz. Yapılan yanlış savunulamaz.

Senin dediğin gibiyse %50 zam, ama bence 25'inci maç sonrası ödenir. Tabii sözleşmesinde daha ayrıntılı belirtilmiştir.
Sonuç olarak Norveç milli takımının 2.sağ bekine 1.4m maaş ödüyoruz. Yapılan yanlış savunulamaz.
Bence ikinci ama yine de yüzde 10 denemez. Sakatlansa da ödeyeceksin o parayı öncelikle sonrasında da geldiğinde kur 3tü şimdi 6.

nagatomo yerine oynamalı. her ne olursa olsun. hazırlık maçlarında hiç beğenmedim ancak nagatomo'dan kötü olamaz

oynayanlar kötü olduğu için oynasın ama bu da kötü. gaza gelip kontrat imzaladık geçen sene.

bugun nagatomonun yerine oynayabilirdi. ya da oyuna giren herhangi birinin yerine girse de olurdu. selcuk manyagi niye habire oynuyor anlamak guc.

Terim in takıntılarının son kurbanı. Israrla mariano cezalı veya sakat olunca sağ bek oynatıyor. Ama sol da çok daha verimli ve etkili linnes. Hocanın sol bekte sol ayaklı adam oynar takıntısı yüzünden üst üste 3 maç sol bekte oynatmadı. İşin garibi sol ayaklı sandığı japon da sağ ayaklı.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuna girdiği an Belhanda ile anlaşamayıp kaybettiği topta Terim çok laf edip fena baktı. Artık forma yüzü görmesi zor bence.

Yolun acik olsun Kralinnes. Seni seviyoruz, Kasimpasa da basarili bir sezon gecirip seneye geri dönersin insallah :hat:

Geri
Üst Alt