#14 Martin Linnes

Yabanci siniri olayi falan olmasaydi bugünki macta tribüne yollanacak ilk adam olurdu zaten bence.

Hakkini helal et Kralinnes.

Ortada durup dururken mağduriyet yaratma çabaları komik

Parasını alıyor mu ? Alıyor

Kadro tercihi sadece ve sadece hocayı ilgilendirir.Beğenmiyorsa gider başka takıma

Oynasa, sallanan isimlerden biri olurdu. Şu an oynayıp da ulan helal olsun dediğimiz kim var Nzonziyi saymazsak o yüzden artık yıllardır aynı hataları yapan oyuncuları saymazsak, tek tek oyunculara anlam yüklemek yersiz. Sorunun nerede olduğu çok açık.

Parti verip takimdan dislamamamiz guzel

YALNIZ

Ula daha dun feneri yenemedik.olayin ciddiyetini kavrayin ulan

Japondan iyi diyenler neyin kafasini yasiyor anlamiyorum Nagatoma gibi bi adam olmasa defansta suanda berabere kaldigimiz maclarda bile yenilirdik ki gecen hafta gorduk Omer oraya gecti ne kadar zorlandik .

Martin Linnes: "Kadro dışı kalmak beklemediğim bir durumdu. Transferin son gününde bir anda dışarıda kaldım ve herhangi bir kulüp bulamadım. Şu an her günüm ocak ayında neler olacağını düşünmekle geçiyor"

031020191652407002109_2.jpg

Sağda solda hatta orta sahada oynayabilen dinamik ve disiplinli ve belli bir seviyenin altına düşmeyen bir adamı kadro dışı bırakmak anca bizim teknik ekibe yakışırdı zaten.

zamlı maaşını alıyor ocakta da tekrar dahil olur büyük ihtimal
linnesin yerine nagatomoyu izleyen taraftar daha mağdur bu durumda

Adamın hakkı, alacak tabi. Belli bir süre oynamamak bir futbolcu için iyi bir durum değil. Ocak'ta kadroya dahil olsa da maç ve fiziksel eksiğiyle gelecek. Toparlanması zaman alabilir.

Keşke bu kadar diloluk yapmaya değecek bir oyuncu olsa. Net vasat altı bir sağ bek.

Geri
Üst Alt