Ozan Kozan
Parçalı Üye
İyi de oynamiyor, kötü de. Tabi bize iyi oyun lazim.
6 ay mac yapmadi, temiz 5 maç kredisi var.
6 ay mac yapmadi, temiz 5 maç kredisi var.
Bodladigim kisimdan sonrasini okumadim FM'ci arkadas. Soyle Uganda Ligi'nden bi sag bek oner de keyfimiz yerine gelsin. Sen oralari da takip ediyorsundur simdi, malum.Dün izlediğim Şener'den daha iyi katkı veremiyor Linnes takıma eğer sene sonuna kadar Linnes ve Şener ikilisi ile devam edeceksek benim tercihim Şener olurdu açıkçası
İşin duygusal yanını bir kenara bırakalım da Linnes gerçekten gösterdiği performans ile oynamayı hak etmiyor. Evet 6 aydır oynamıyor evet kredi tanımamız lazım vs. vs. ama olmayacak işte Linnes'in sürekli oynadığı dönemini de biliyoruz üst üste 3 iyi maç çıkarmışlığı yok maalesef 4 yıllık Galatasaray kariyerinde
Bence Donk ve Linnes şu anda takımın en önemli sıkıntısı çok acil sağ bek ve sağ stoper gerekiyor bu takıma ...
Eskiden bu kadar kötü değildi. En azından Nagatomo'nun bu seneki halinden daha iyiydi oyunu. 6 ay oynamayınca futbolu unutmuş sanki.Zamanında söylemiştim. İyi rotasyon oyuncusu ama zam hatalıydı. 500 bin Euro artı bonuslar toplam maksimum 750 bin Euro’luk sözleşme yapılmalıydı.
Bu kadar düz, bu kadar top seviye özellikleri olmayan oyunculara çok para vermek büyük yanlış. En azından zamanla forumun Linnes romantizmi bitecek.

Yahu diyorum adam bir şey oynamıyor. Riekerink, Denizli, Tudor, Terim kimse adamı oynatmadı hepiniz mi daha iyi biliyorsunuz... Yok bunlar dedeymiş de modern bir bekmiş de neyse ne...
valla arkadaş ne eziksiniz elin iskandinavı için ülkenizi, takımınızı gömdünüz be
Hep özenti, batı hayranlığı iyi de adam balon 

Sonra da devre arası olsun lisansını çıkartalım... Çıkardık gördünüz ne mal olduğunu hain, fenerli Şener bile kendisinden daha iyi sol bek. Ama linnes sağ bek
sağ ayaklı yahu Nagatomo da sağ ayaklıydı adama neler dediniz ayağını değiştiriyor diye. Tudor latoyu aldı bedavaya neler dediniz yahu basit linnes sol ayaklı değil tamam da Şener de sağ bek ve sağlak ama Linnesten fazla katkı veriyor. Ki hiç sevmem fenerli bir vasat.. Ama linnes o kadar kötü ki
ırkçılığımız kalmadı ama milli takımda önünde olan beki transfer edelim dendiğinde gündeme geldiğinde aynı tipler ama bu arap diyordu hhaaa yani mevzu pasaport da değil etnisite ama bak adam sami kökenli olsun hanımı tam bir iskandinav
safkan, ari... Şimdi biz ırkçı siz liberal oldunuz, insancılsınız öyle mi