#14 Martin Linnes

Norvecli kuzeyli yakislik disiplinli kadro disi biraktik ahi var bitti mi?

Hayatımda gördüğüm en düz bek olabilir. Omar bile Dani Alves gibi kalıyor Linnes'in yanında. En azından mücadeleden kısmıyor, canı sağolsun diyelim.

açtığı ortalar ceza sahasına bile ulaşmıyor.

Vasatlik bir insan olsaydı. Martin Linnes olurdu. O kadar vasat ki kötü oynadığını bile anlamıyorsunuz. Bu maç mesela berbattı. Ama Emre Akbaba v.s daha çok küfür yiyecek . Çünkü bu adam vasat. Taraftar bile takmıyor adamı. Pasif, anlamsız bir futbolcu.

Sezon sonu bitiyor sozlesmesi zaten. 30 yasinada girecek. Muhtemelen son sezonu. Dayanacagiz.

Geldiğinden beri çok şey yapıyomuş gibi görünüp aslında hiçbir şey yapmayan biri olarak takıldı ki istatistiklerine bakarak çok net anlaşılır.Bu göz boyaması yüzünden ben dahil çoğu taraftar yedeği haketmediğini düşünüyoduk ammavelakin artık herkes uyanmıştır diye düşünüyorum.

5 senedir yedeklikten kurtulamayan vasat oyuncu. Klasık anadolu topçusu.

Napıyor bu armut ya acilen sağ bek almamız lazım mevcutlardan kurtulup 10 senedir kulüpte geri gitti sadece

Maçın ilk yarısı Anadolu topçusu karem hafez bir sağa bir sola çalıma yatırdı bunu. Savunması da kötü , hücumu yok zaten. Bu benim halı saha versiyonuma benziyor. Kimsenin benden bir beklentisi yoktur. Genelde bekte oynarım. En büyük yeteneğim top gelirde sağ salim en yakınıma kaptirmadan verebilmektir. Bunu basarinca mutlu olurum. İsabetli orta, şut gibi extra işlerden uzak dururum. Yapsam bile her maç en fazla 1 tanesi isabetli olur. Ortalıklarda gözükmemeye çalışırım. Rakibe karşı aşırı centilmen davranışlar da bulunurum. Tartışmalara felan girmem , girersem durduk yere dikkat çekerim çünkü. Maç sonu kimse bana dikkat etmediği için, genelde bugün iyidin derler. Yemin ediyorum benim halı saha da ki halim bu Linnes

Geldiğinden beri çok şey yapıyomuş gibi görünüp aslında hiçbir şey yapmayan biri olarak takıldı ki istatistiklerine bakarak çok net anlaşılır.Bu göz boyaması yüzünden ben dahil çoğu taraftar yedeği haketmediğini düşünüyoduk ammavelakin artık herkes uyanmıştır diye düşünüyorum.

ismi semih kaya olsaydi çoktan sövülürdü zaten

Geri
Üst Alt