#14 Martin Linnes

İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Saracchi de yokken solbeke alternatif lazım. Geçmiş olsun Aslan.

Nihayet yarim yamalak bile olsa orta yapabildi, iyi mücadele etti...

Geçmiş olsun
ne çok iyi ne çok kötüydü

Günün gizli kahramanlarından sakatlığı ciddi değildir umarım

olm adam topukla asist yapti la
tüm fb defansini oyundan düsürdü
vay anasini be

Güzel oynadı bugün iyi mücadele etti maç içinde ezbere eleştiriliyor burada. Çok güzel ortalar kesti bir net asisti var topukla o da hiç oldu. Aslında linnes in her maç net 1 tane asisti hiç oluyor hep dikkat ediyorum her maç bi tane hiç ediliyor. Emre kilinc la beraber özellikle ikinci yarı bambaşka çıktılar sahaya tebrik ediyorum kendisini.

Güzel oynadı bugün iyi mücadele etti maç içinde ezbere eleştiriliyor burada. Çok güzel ortalar kesti bir net asisti var topukla o da hiç oldu. Aslında linnes in her maç net 1 tane asisti hiç oluyor hep dikkat ediyorum her maç bi tane hiç ediliyor. Emre kilinc la beraber özellikle ikinci yarı bambaşka çıktılar sahaya tebrik ediyorum kendisini.
mohammed in kafa vuruşu var golden hemen sonra az farkla dışarı çıkan. onun ortasını da linnes yaptı sanırım. bugün 10 üzerinden 9 luk performansı vardı bence ezbere eleştiren çok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O posyonda topukla ölü yaprak vuruşuda yapsa yetersiz

ki başağa irfan takasında önerildiğine göre sözleşmeside uzatılmayacak

son şampiyonluğunu yaşayıp katkı verebildiği kadar verip güzelce vedalaşalım

Eyvallah pası çok iyiydi de orada topu eveleyip gevelemeden vuracakti kaleye derbide kaç tane böyle pozisyon yakakayacaksin ki onyekuru olmayabilirdi solunda veya o pas gecmeyebilirdi önünde koca kale varken bu işe girilmez

Eyvallah pası çok iyiydi de orada topu eveleyip gevelemeden vuracakti kaleye derbide kaç tane böyle pozisyon yakakayacaksin ki onyekuru olmayabilirdi solunda veya o pas gecmeyebilirdi önünde koca kale varken bu işe girilmez

89957DA4-3CD3-43E0-A0DD-02EEC196E409.jpg

O pozisyonda nasıl vursun diyecektim de gerçekten Onyekurudan daha müsaitmis su saniye vursa , Altay’ın müdahale şansı daha az

Linnes gibi mütevazi ve iş ahlakı üst düzey insanlar genelde en ufak hatalarda eleştirilirler. Az hata yaparlar, görev adamlarıdır ve artislik görmezsiniz. Adam işini yapar, evine gider. Öfkeli anında çirkeflik de görmezsiniz. Tabi bunlar çevrede alışılmış şeyler olmadığı için genelde değişik davranılır bu insanlara ve hafife alınırlar. Mükemmel performans göstermedikçe beğenilmez çünkü mütevazi tavırlar çevrede böyle etki bırakır. Dün de mükemmel performans göstermediği için sanki berbat oynamış gibi davranılmasının sebebi bu. Adam gayet net, düzgün oynadı. Maçta herkesin berbat paslar attığı, elinin ayağına dolaştığı oldu. Adam da takıma uydu herkes gibi bocaladı. Onun dışında Onyekuru topa doğru düzgün sertlikte vursaydı Linnes şuan viking kralı diye anılacaktı bugün. Penaltı da alabilirdi. Adam derbiye damga vuracak asisti yapmış, penaltı pozisyonu yaratmış, hata yapıp gol yedirmemiş, bunlar dışında standart görevlerini de yerine getirmiş ama yetmiyor.

82B81D45-1A10-45D9-B5CD-2B30D9A7B653.jpg

Gene de şu pozisyonda Babel gibi senelerdir hücumda oynayan adam daha rahat pozisyonda Kerem’e vermek yerine vururken burda topukla Onyekuru’ya bırakıp 3 kişiyi düşürmesi klas hareket.

Mustafa Denizli gitmeseydi Linnes’i Taylan’ın şuan olduğu bölgede düşünüyordu. Bence Taylan’a alternatif olarak orada verimli olabilir.

300-500b euro kazansa gayet iyi ama maaşı çok. Dün gayet iyiydi sıkıntısını görmedim.

Geri
Üst Alt