#14 Martin Linnes

Galatasaraya geldiğinden beri sana bugün ilk kez baya bi sövdüm. Bundan sonra oynarsan abv defol adi herif

çok kötü demeyelim ama çok sıradan bir herif.

bunca sene bizde kalması hayret verici bir olay.

normalde böyle oyuncular hemen taraftarın tepkisini çeker. linnes hep bir şekilde yırttı bu durumlardan.

Sag bekler icinde en cok parayi alanda bu. Artik memlekete dönme zamanin geldi linnes

Bunca mactir Kendi oyuncusuna yapamadigi ortayi gitti rakibe yapti iyimi.

babel'e ortası güzeldi. golde sıçtıktan sonra telafi için bayağı uğraştı ama yetiremedi. yapacak bir şey yok.

Durup durup kiziyorum hadi ilkini malca yedirdin kardesim diger golde gelip donku kitliyon kayarak..Safi zarar herifsin..

1 golün bile ateş pahası olduğu şu dönemde golü göre göre ikram etmesi kabul edilebilir değil bundan sonra Şener oynasın bu oynamasın.

Neyse ki sözleşmesi bitiyor. Donk, Ömer, Belhanda, Linnes, Şener, E.Taşdemir, E.Akbaba.. Hepsi gitsin. Gs seviyesinin çok uzağında hepsi, max kasımpaşa karagümrük gibi takımlarda oynarlar.

çöp oğlu çöp

ekran başında delirdim

1.4milyon € maaş birde. kim sözleşmesini zamlı uzattıysa yargılanmalı

Brovo kardes sampiyonluk giderse senin yuzundendir bu saatten sonra oyuna iyi baslamisken ciktin adamlara gol attirdin sonra Dondun donkla beraber onunizdeki topu adama vurdurdunuz 2-0 kazanacagimiz mac sayende 2-2 bitti Rakibin bir tane bile nasil kacar yaw denecek pozisyonu yok

Geri
Üst Alt