#14 Martin Linnes

Simdi birde olaya soyle bakmak lazim. Bir kac istisna haric bir oyuncu ucuz ise kaliteside sinirlidir. Biz bu elemani Molde'den aldik. Ve bu molde uefa'da final oynadi. Yani final oynayan takimin sag bekini 2m'a aliyorsan suphelenmek lazim. Kalitesi var ama cok cekingen , oz guveni olmayan vucut dili var. Bilmiyorum ne olacak bunun sonu

Ne ara final oynadi Molde yahu ?

enteresan bir adam bazen öyle hareketler yapıyor ki ulan bu adam nasıl ilk 11 de oynamaz diyorum bazende topla çıkarken acemice hata yapıyor çözemedim gitti

maç eksiği var 3 maç üst üste oynasa düzelicek ama nerde o sabır bizde ve JOR efendi de .. cavanda çok kötüü 11 çıkamaz sabri zaten göbekli bildiğiniz leş o yüzden linnese şans verilmeli

Martin Garrix te iyi topçu :P

Karabük macindan beri diyorum: Bu adami 30 dk yüzünden tamamen kesip Sabri'yi hatalarina ragmen devam kullanmak adaletsizliktir.

Sırf sessiz biri diye bu adama zulüm yapılıyor, maç kadrosuna bile alınmıyor.

millet ne yapsın Hakan eldekilerin hepsi kötü

o olmuyor bu olsa bu olmuyor o olsaydı,alternatif mi var?

kısır döngü, olmayacak işten medet umar hale geldik işte
s
Olay artik kötü olmaktan cikti. Nasil gol yersek yiyelim, normal gol, olabilir denilmiyor, hep hata araniyor, oyuncular kötü deniliyor fln.. Her kücük hatada asIyorlar oyunculari..
Halbu ki bu adamlarin oynadigi mac sayisi 5i zor gecer belki.

Her mac gol yemeden bitmesini bekliyor türk taraftarlar. Ben bir golden sonra 'vay rakip takim iyi geldi, defansin dengesini bozdu ve golü atti' diyen birini görmedim.

Yorumlar genelde su: Zaaa bak nasil arkasina kacirdi, bak nasil calim yedi.

Geri
Üst Alt