#14 Martin Linnes

Ben oyuncuların çok kaliteli olduğunu iddia etmek istemiyorum. Ama Carole olsun, Linnes ve diğerleri olsun. Ciddi şekilde özgüven sorunu, baskıdan korku sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu oyuncular top class seviyesinde olmasada zaman zaman şu hallerinden çok çok daha iyi oynayabileceklerini göstermişlerdi. Aman hata yapıp bana yüklenmesinler kafasıyla oynuyorlar gibi. Böyle tedirgin oynayıncada daha çok hata yapabiliyorlar.

bence kumasi cok iyi. Senol Gunesin takiminda olsa 1 sene icinde turkiye liginde top class bek olur.

Ben oyuncuların çok kaliteli olduğunu iddia etmek istemiyorum. Ama Carole olsun, Linnes ve diğerleri olsun. Ciddi şekilde özgüven sorunu, baskıdan korku sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu oyuncular top class seviyesinde olmasada zaman zaman şu hallerinden çok çok daha iyi oynayabileceklerini göstermişlerdi. Aman hata yapıp bana yüklenmesinler kafasıyla oynuyorlar gibi. Böyle tedirgin oynayıncada daha çok hata yapabiliyorlar.

Bu kadronun cogunluk olarak yasadigi bir sorun. Bunu gidermek de aslinda hocanin görevi, ama bunu bizde yillardir giderebilen bir hoca göremedim.

Caroleden iyi ama spor toto 2.lig kırmızı grup seviyesinde. Carolenin seviyesini siz düşünün artık.

solda oynarken hücumda acayip etkili ya çok enteresan

akhisar maçında belhandaya bir dribbling+ara pası var ki sanırsın ribery

Başıma birşey gelmeyecekse bu adam orta sahada sağ iç olarak gayet iyi performans sergiler diye düşünüyorum
Hamitin oynadığı yer

#selçuk varsa #başarı yok!

denizli zamanında devre arasında gelmişti..
denizli ısrarla sağ bek oynatmıyordu sağ önde deniyordu küfür ediyorduk hocamıza..
şimdi anlıyorumki denizli bunadı filan ama anlıyor futbolcudan..
bu linnesin sağ bek performansı sabriden çok çok kötü..

allah kahretmesin seni o kadar bindirme yapıp hiçbirinde nasıl hedefi tutturamazsın

allah kahretmesin seni o kadar bindirme yapıp hiçbirinde nasıl hedefi tutturamazsın

Ostersund maçında da böyleydi. 50 orta açtı hepsi fos. Bek alırken büyük takımlarda oynamış bekleri alacaksin. Özellikle hucum oynayan takımlardaki beklerin top kullanmaları çok önemli çünkü. Linnes Molde gibi kontra atağa yatkın bir takımda yetiştiğinden çok kötü top kullanıyor. Bir de gerçekten çok güçsüz tel gibi adam.

Geri
Üst Alt