#14 Martin Linnes

gomise yaptığı bir asisti de kaleci kurtardı.ben de çok beğendim ama fazla övmeyelim vallahi almazlar asamoahı görürüz günümüzü..

geldigi günden beri diyorum bu cocugu avrupaya ispanya vs kiraya verseydik cok iyi bir oyuncu kazanabilirdik

kabul etmek lazımki bugün kayseriyi bertaraf ettik ve bize baskı oluşturamadılar bu açıdan varoğlan savunma zaafiyetleri görünmedi linnesin ve ekstra hücum yetenekleri(bindirmeler) fark yarattı.

Sistemi güzel bir takımda oynayabildiğini biliyorduk. Forma yarışı ve gelen isimlerle beraber daha iyi olacaktır şüphesiz. Asamoah gelirse daha da verim alırız.

Bu adam solda daha iyi oynuyor yalnız. Carole gönderelim. Linnes ihtiyaca göre sol ve sağ beki yedekler.

Şu adam yerli olsa kıymeti 3x artardı.

Yetenekleri sınırlı olmasına rağmen iş ahlakı, isteği ve yüklenen hırsı ile gamsız ve özgüvenini yitirmiş Carole'den sonra ilaç gibi geldi.

İdeal yedek oyuncu ama yabancı sınırı nedeniyle benim gözümden baya düşmüştü. Artık şu yerli sınırını getirmek lazım ki herkes rahatlasın.

HTC 10

durun şimdi.2 tane saçma salak pası vardı tehlikeli yerde,onlar hiç yakışmadı linnese.sonradan açıldı.ilk yarı iyiydi.2.yarı hücumda cok iyiydi ama o 2 pası gözden düşürdü biraz.

Hiç beklemiyordum böyle performans helal olsun. Böyle devam edebilse yedek için lüks bile kaçabilir..

Hiç beklemiyordum böyle performans helal olsun. Böyle devam edebilse yedek için lüks bile kaçabilir..

Kaçmaz. Linnes'ın saçmaladığı anlar genelde defansif anlamda kapanmak zorunda kaldığımız anlar oluyor. Bu maç neredeyse hiç kapanmadık o yüzler açıkları ortaya çıkmadı. Linnes'tan olsa olsa en fazla iyi bir yedek olur.

Bu adam sağ bekte aslanlar gibi oynuyor mu ? OYNUYOR!!
Sol bekte ASLAN GİBİ OYNUYOR MU ? oynuyor

Gözüme girdin yavru kurt..

Gol yediğimiz pozisyonda çıkarken saçma sapan bi top kaptırıp geri dönüşte sıkıntı yaşadı. Onun haricinde iyiydi. 2.yarı biraz daha hareketlendi

Linnes biraz daha güçlenirse sağ bekte ve solda çok iyi olur ben güveniyorum ama asamoah alınmalı o karaboğayı istiyoruz :D

Ekmek aslanın ağzında, takımın onca yerine yapılan takviyelerden sonra kaptanın yasinin yedeklendiğini gören linnes kendi mevkiisine de transfer yapılacağını öğrenince şekil A ya dönüşmüş. Transfer yapılmadan sezon kapanırsa kesinlikle eskiye dönecektir. Linensten verim almak için kesinlikle rekabet yaratılmalı.

linnes.webp

Geldiğinden beri yüzü ilk defa güldü.

Geri
Üst Alt