#14 Martin Linnes

50 tane türk olacagina bi tane adam gibi linnes olsun daha iyi, bari kendi salmiyor, ve elinden gelenini yapiyor.

Bi Sabri ye, Tarik a filan veridklerimiz paralara bakiyorum bi de buna...

Cok iyi bi yedek, joker oyuncu olacaksin bu guzel takimda.

Bu arada Linnes bana isim olarak Tellesi hatirlatiyor ...

Üzülüyorum şu çocuğa ne yalan söyleyeyim. Takımda en son gitmesi gerekenlerden. Yedek olmayı da sorun etmiyor. Maaşı Galatasaray açlık sınırının altında. Çalışsın kendini geliştirsin yeni kontrat kapsın.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama; rakip hücum yapmaya çalışırken, tam saha baskı yapıp pas istasyonlarını kapattığımızda hep Linnes geç kalıyor.

Evet tudor uyardı osmanlı maçında bas diye bi kaç defa.
Ben iş ahlakından çok memnunum. Ancak çok yetersiz buluyorum. Fiziki açıdan çok yetersiz. Yani bunun formda olup olmaması için söylemiyorum. Adamın eti budu bu kadar. Haliyle karşısına fiziki açıdan güçlü biri çıkınca çok bocalıyor defansta. Hücumda da vasat zaten. Herif Sabri'den kötü orta açıyor. (Ciddiyim) Tamam hücumda tek kriter bu olmaz ama Mariano gibi hücum özellikleri de yok zaten. Maaşı az. Karakterli. Yedek olmayı sorun etmez. Ama meziyetleri çok sınırlı. Çok iyi bir yedek olur ama fazlası olmaz.

Ben iş ahlakından çok memnunum. Ancak çok yetersiz buluyorum. Fiziki açıdan çok yetersiz. Yani bunun formda olup olmaması için söylemiyorum. Adamın eti budu bu kadar. Haliyle karşısına fiziki açıdan güçlü biri çıkınca çok bocalıyor defansta. Hücumda da vasat zaten. Herif Sabri'den kötü orta açıyor. (Ciddiyim) Tamam hücumda tek kriter bu olmaz ama Mariano gibi hücum özellikleri de yok zaten. Maaşı az. Karakterli. Yedek olmayı sorun etmez. Ama meziyetleri çok sınırlı. Çok iyi bir yedek olur ama fazlası olmaz.
Bence Asamoah veya benzeri bir sol bek gelirse zaten yedek olur.

Pek çözemedim ben zaten bu arkadaşı. Çok karakterli biri muhtemelen ama bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamaz. Tolgadan falan yine verim alırız bi şekilde direnç olsun diye ama sol bek (asamoah) şart gözüküyor.

Bence Asamoah veya benzeri bir sol bek gelirse zaten yedek olur.
Yüksek ihtimal öyle olacak zaten. Arada bir Linnes-Asamoah'ı arkalı önlü de oynatabiliriz gerekirse maçın gidişatına göre. Asamoah transferi bu yüzden çok ama çok önemli. Hem sol kanadı, hem orta sahayı yedeklemiş oluyoruz aynı zamanda. Üstelik maç içi farklı formasyonlar için de tam bir joker.

Yüksek ihtimal öyle olacak zaten. Arada bir Linnes-Asamoah'ı arkalı önlü de oynatabiliriz gerekirse maçın gidişatına göre. Asamoah transferi bu yüzden çok ama çok önemli. Hem sol kanadı, hem orta sahayı yedeklemiş oluyoruz aynı zamanda. Üstelik maç içi farklı formasyonlar için de tam bir joker.
Dediğin gibi tolganın yerine mi düşünüyor tudor asamoahı acaba? Linnesin savunma zafiyetlerini belli ölçüde kapatır ama ataklarımız ordan pek gitmez gibi.

Yüzde yüz katiliyorum, bu yüzden Asamoah gelirse elimizde Rodriguezde oldugu icin, sol kanat oyuncusu degilde forvet ve stoper alinmasi taraftariyim.

Dediğin gibi tolganın yerine mi düşünüyor tudor asamoahı acaba? Linnesin savunma zafiyetlerini belli ölçüde kapatır ama ataklarımız ordan pek gitmez gibi.
Sanmıyorum. Feg ve As takıma katıldığında Tolga yedeğe çekilir, Garry sola geçer, Feg sağa geçer, sol beke de As geçer. Yüksek ihtimal öyle olur ki Garry'nin zaten asıl mevkisi sol kanattı.

Macta en iyi oynayan adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt