#14 Martin Linnes

Her hafta dikkat edin tehlikeli pozisyonların hepsi sol bekten geliyor bizim. Götüremiyor açık ve net.

Takim iyiyse bu da iyi, kötüyse de hic cekilmiyor.

İyi niyetli ama yetersiz. Sağlam duramıyor solda. Çok dağınık ve bu yüzden defalarca korner kullandılar sol kanattan.

Sürekli bunun kanadından rakip korner kazandı bu tesadüf olamaz. Sol bek olmaz bundan

Eğitim şart

Bütün kornerler bunun kanadından kullanılmış olabilir.Er ya da geç yetersiz olduğu belli oluyor.Aynı Rodrigues ve Tolga gibi.Asamoah transferi çok önemliydi.:(

Galatasaray kariyerinde 2 maç iyi oynadı o da transfer açık olduğu dönem. Bomboş bir adam güvenip yola çıkarsan böyle olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray kariyerinde 2 maç iyi oynadı o da transfer açık olduğu dönem. Bomboş bir adam güvenip yola çıkarsan böyle olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz vasat da olsa bir sol bek alınmalı derken boşa adam alınacağına hiç alınmasın daha iyi diyenler vardı. Herhalde bugün anlaşılmıştır olay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maç sıkıntılı maçlarda sol bek mevzuunda sıkıntı yaşayabileceğimizi açıkça gösterdi.
Valla Lato'ya olumsuz bakıyordum yalan yok inşallah bundan iyidir.
Forma rekabeti olur da biz kazançlı çıkarız.
Ah be Karamoh geleydin herşey çok farklı olurdu :/

İşte bundan dolayı hep yedek kalacak. Hücumda iyi, ama defansta kademe hatası, havadan toplarda mallama, geç müdahale, bire birde sertlik oranının azlığı, pres geldiğinde topu oyuna sokamama. Hepsinden birazcık var. İyi yedek. Ama asla ilk 11 olmamalı

Norveçte 15 derece sıcaklık gördümü kutlama yapan,odin'e loki'ye thor'a kurban kesen adamlar bunlar.:D :D

Antalyada 40 derece sıcaklıkta o nemde adamın içindeki buzulunun yarısı gitmiştir.

Rezil oynamayan oyuncu yoktu zaten.

Takim iyiyse bu da iyi, kötüyse de hic cekilmiyor.
Takım iyi olduğunda pozisyon vermiyoruz fark bu. Defansta iş düşmüyor. Yani yine iyi oynamıyor. Defansta bu kadar rezil bi sol bek uzun zamandır hatırlamıyorum. En fazla yedek olur işte...

Son düzenleme:
Linnes benim için eleştirilecek oyuncu değildir. Her şeyden önce ters kanatta oynuyor. Kalitesi belli. Doğru sistemde iyi rol oyuncusu ama fazlası değil.

Geri
Üst Alt