#14 Martin Linnes

Antalya maçını tek başına vermiş.. Bİraz önce tekrarını zledim..Üzerine gelen her havadan top korner baskı yapan her rakipte ileri rasgele vurma ya da pas hatası ile oynamış. Özellikle 75 den sonra rakibi oyunda tutan yegane insan.Takıma maçtan sonra sinirle yüklenmiştim o kadar da ezik oynamamış takım sadece tempo düşük rakiibinde atağı yokken zorla baskı yedirmiş norveçli iyi insan..

Bu gece gelmeden önce vasat dediğimiz Lato bile bundan 3 gömlek iyi top oynadı. Zorunlu olmadığı sürece kesinlikle oynamamalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi fikir, Iki kanatta da denenebilir.
_____________muslera
Mariano_maicon_serdar_lato
_____fernando___badou_____
Feghouli___belhanda____linnes
___________gomis_______

Gecen sezon sag/sol ic oynamis ve asist fln yapmisti diye hatirliyorum

Linnes kotu topcu degil
Sag yada sol onde is yapabilir.
Oyun zekasi garrynin cok onunde.
Ben ciddi katki verecegini dusunuyorum
Umarim tudor dener sinan yada yasin gibi evlatlara kalmayiz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DKKx0PgXkAAkTor.jpg

Selçuk son iki üç sezondur pasta yedirmekten başka hiçbir şey yapmıyor

XPERIA X

Derbilerde Odin diye haykırıp rakip kaleciyi baltayla kesecekse oynasın.

İş ahlakına, mücadelesine sonsuz saygım var ama hazır olmayan Latovlevici bile nasıl bir fark hissettirdi gördük. Kendisiyle ilgili en doğru yorum büyük takım beki olmaması sanırım. 80. dakikalarda oyundan çıkan Lato, Linnes'in ortalamasından 30 kez fazla topla buluşmuş. Sanırım ne dediğimi anlamışsınızdır. Hem sağ hem sol beki yedeklemesi, uygun maliyeti ve sorun çıkarmayacak yapısıyla iyi bir rotasyon oyuncusu olur bizde.

Maalesef ilk 11 başlayacak Bursa maçında. Antreman fotolarında as takımda gözüküyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karabük maçında sol bekte tercihimi Linnes'den yana kullanıyorum

İçerdeki maçlarda latoviç oynasın bol bol bamgüm orta yapsın def yapmasa da olur,deplasmanda linnes oynasın ama önünde kanat olması lazım tolga olursa linnesle olmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Linnes ve ya Lato arasında çok aşırı kalite farkı yok, formu iyi olan oynamalı.

Geri
Üst Alt