#14 Martin Linnes

İşini yapmaya sağa sola salça olmadan yapamaya çalışan güzel insan.
Bu konuda Mariano ile yarışır

DMGTNw6WsAE3V9G.jpg

Hacı Fener maçında ihtiyacımız olacak gibi sana.

Yalnız bunu yazarken de korkuyorum Carole gibi derbilerde yakabilir diye.

oynamayı hakediyo.bu adama niye bu kadar haksızlık yapılıyo...

Latoyu yan yatirip.....

Cok önemli bizim icin

Sakat değilse neden kadroda yoktu bu adamın çektiği nedir yahu gelen buna takıyor

İlk haftalarda sol kanattan hızlı hücuma çıkıp oyunun sağ kanada sıkışmamasında büyük rol oynamıştı. Latovlevici oynamaya başladığı günden beri performans olarak geriye gittik

Bugün Linnes oynayabilirdi ama kimse kurtarıcı olarak görmemeli. Bu maçta oynayıp batırsa şaşırmazdım.

Bugün Linnes oynayabilirdi ama kimse kurtarıcı olarak görmemeli. Bu maçta oynayıp batırsa şaşırmazdım.
Kendi evimizde gayet etkili oynadı Linnes şu ana kadar oynadığımız maçlarda oyuna genişlik ve kontraya daha çabuk çıkıyoruz. Tolga ve Latovlevici ile çok ağırız o tarafta.

her td bu adamın hakkını yiyor. bizmi göremiyoruz anlamadım bu adamda en eksik önünde oynayan adamlardan. (carole,latov. sağ bekte sabri)

Hakkı yeniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sessiz ve mazlum diye adamı eziyorlar.

Net bir şekilde Lato denen adamdan daha üstün bir futbolcu. Zaten sol önde Tolga var ne diye Linnes'i almadı Serdar çıkarken çok anlamsız. Facia.

sent via GSC

Son düzenleme:
Dun kah tolganin, kah latonun yerine oynayip min. 2 kat daha fazla katki verirdi diye dusunuyorum

Geri
Üst Alt