#14 Martin Linnes

Yazıcı içinden geçti maalesef

Yine de Lato oynayacağına Linnes oynasın

Adam anlamsız şekilde her fırsatta yedeğe çekildiği için performansının düşmesi normal

Bence mariano ile en iyisiydi takımın,önünde kanat olmamasına rağmen tek başına ileri çıkmaya çalıştı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ofansı iyi ama defansta sıkıntılı. Lato'yla da olacak iş değil bu kesinlikle. Ama ne yazık ki hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olmaması gerektiğini de gösterdi bu maç

lato yüzünden bunun da içine etti tudor

iyi kötü bir form tutmuştu

şimdi ne olacağı meçhul

Hem bu hem de Mariano tek kaldilar kanatlarinda.

Fernando maicon ve Mariano ile ayakta duran tek adam

sen takım halinde kompakt oynamazsan linnes sırıtır doğal. latoya gelirsek konuşmağa bile gerek yok futbolculuğu bile tartışılır.

DNxOabbWsAAONzo.jpg

Latodan abartıldığı kadar iyi değil ama biraz daha önde ve formayı almalı

[FONT=&quot]Linnes: Kaybettiğimiz maçlardan sonra Sosyal Medya'dan tehditler aldım. Diğer takım arkadaşlarım da aynı şekilde tehditler aldı. Bu tamamen takımın kazanıp kaybetmesiyle alakalı.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOWvvllWsAAb710.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]Linnes: Kaybettiğimiz maçlardan sonra Sosyal Medya'dan tehditler aldım. Diğer takım arkadaşlarım da aynı şekilde tehditler aldı. Bu tamamen takımın kazanıp kaybetmesiyle alakalı.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOWvvllWsAAb710.jpg

[/FONT]
Bende gordum yazicaktim simdi.
Abi cok adice ya
Tehdit etmek nedir hepimiz kizar yeri gelir soverizde tehdit nedir
Spor lan bu spor
Niye bu kadar egitimsiziz yav niye bu kadar insanliktan uzagiz.

Son düzenleme:
Bursasporlular kendi futbolcularını takım otobüsünü basarak dövmüşlerdi, sonrasındaki süreçte az kalsın takımları küme düşüyordu korkan futbolcular oynamayıp takımdan gitmek istedikleri için. Tehdit, dayak falan bunlar hoş değil. Tribünde söv rahatla, onun dışında futbolcuyu değişik mecralarda rahatsız etmek takıma ekstra bir başarı kazandırmayacak.

Linnes ayrıca gruplaşma, çeteleşme olaylarında yer almayan en efendi futbolculardan biri. Herkesin parmağında oynattığı Riekerink hocanın bile gücünün yettiği tek adamdı Linnes. Üzüldüm böyle şeyler yaşamasına.

Son düzenleme:
Ne tehdidi ya adama denilen en fazla "adam gibi oyna bak kötü olur sonra" filandır..sahada 0 agresif olan pamuk şekerimiz linnes bu mesajı da tehdit sanıp altına etmiştir..kaç yıldır gram ilerletmedin futbolunu, korkak tavuk gibisin sahada az teknik rakip çıkınca kanatta karşına dağılıyorsun bunları düşünüp düzelteceğine taraftarı zan altında bırakıyorsun..hadi ordan

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kenan Ünal taraftardır ne yapsa yeridir değil mi?
Hayır Sarper, ne alakası var? Sende taraftarsın, bende. Senin mantığına göre, böyle yapanlar var diye, TARAFTAR olarak sende insanlıktan nasibini almamış Holigansın, bende.

Bir adım ileri gidiyorum, böyle bir kaç tanesi var diye, oyuncuların taraftarlara yaptıklarını hepimiz hak ediyoruz o zaman. Çünkü hepimiz taraftarız sonuçta. Ayrıca sırf böyle taraftarlar var diye, oyuncuların, yöneticilerin yedikleri her halt aklanmış oluyor bu durumda.

Linnes anladığım kadarı ile geçen sezondan bahsediyor. Herhalde tehdit edildiği için bu sezon Linnes Performans olarak aşağı yukarı yine aynı Linnes? Halbuki bu sene şimdiye kadar işler iyi gidiyor, bu yüzden taraftarın pek bir tepkisi de yok.

Bunu yapanın kesinlikle yanına kar kalmaması lazım ama ben ne kolluk kuvvetleriyim, nede onlara emir veren Savcı.

Son düzenleme:
Tehdit edenlerde ciddi bir problem var demektir. Çok ciddi. Şuan çok daha ağır şeyler demek isterdim. Bu dangalaklığı yapanları savcılığa verse keşke linnes. İyi bir ceza alsalar.

Ne tehdidi ya adama denilen en fazla "adam gibi oyna bak kötü olur sonra" filandır..sahada 0 agresif olan pamuk şekerimiz linnes bu mesajı da tehdit sanıp altına etmiştir..kaç yıldır gram ilerletmedin futbolunu, korkak tavuk gibisin sahada az teknik rakip çıkınca kanatta karşına dağılıyorsun bunları düşünüp düzelteceğine taraftarı zan altında bırakıyorsun..hadi ordan

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tuhaf ve anlamsız bir mesaj.

Geri
Üst Alt