Cevap: #14 Mehmet Topal

ispanyada oynayıp fenere geldigi icin üzülmüstüm ama ilerleme saglıcana daha da gerilemis iyiki gitmissin fenere:D

Gerçek Galatasaraylı :asd: Bu yetersiz hali ile feneve giderek hem futbol anlamında olumsuz katkısı hemde feneve mali külfeti ile bir kez daha gösterdi gerçek galatasarylı olduğunu:asd: mazallah lass felan diyorlardı yoksa:asd:

bence bu mehmet GS ajani dün iyi is yapti :D

Topal budur ne bekliyorlardı acaba ?

Selçuk formayı alır 2 maç sonunda.

4 yıl için alacağı para toplam 9-10M Euro, iyi para. Çatır çatır harca Mehmet.. :)

f5 orta sahasında mümkün değil oynaması ama heriflerin defansı tel tel dökülüyor anadolu maçlarında koyarlarsa göbeğe az da olsa katkı sağlar ye f5 in parasını mehmet.

Selçuk'a forma kaptırcak kadar kötüsün dostum :)

ben zamaninda selcuk topaldan iyi, en azindan pas konusunda iyi demistim forumda, cok pis tepkiler yagmisti bana

milli takima neden topal degilde selcuku cagiriyor hiddink tartismasi yapilrken bu iddiali yorum yazmistim

bugün bakiyorsun, selcuktan ne farki var diyor fenerliler bile

hatta bazilari selcuk oynasin, en azindan pas konusunda daha iyi diyorlar :asd:

selçuk şahin garip marip ama daha çok mücadele ediyor yanlışlıkla olsada iyi işler yapıyor bazen topal suana kadar 0 katkı verdi fenere.

ben zamaninda selcuk topaldan iyi, en azindan pas konusunda iyi demistim forumda, cok pis tepkiler yagmisti bana

milli takima neden topal degilde selcuku cagiriyor hiddink tartismasi yapilrken bu iddiali yorum yazmistim

bugün bakiyorsun, selcuktan ne farki var diyor fenerliler bile

hatta bazilari selcuk oynasin, en azindan pas konusunda daha iyi diyorlar :asd:

Ben Hiddink'e kızanlardan idim. Mehmet o ara oldukça formda idi ve iyi maçlar çıkartıyordu. Bence Selçuk'da oynasa aynı olur. Orta sahaları çok kırılgan. Cristian özellikle ofansif olarak fena değil ama, defansif olarak pek takımı sallamıyor gibi. Rakibi karşılamada biraz umursamaz davranıyor. Emre her türlü orada büyük işler çıkartıyordu. Valla Emre'yi göndermekle kendi ayaklarına sıktılar. Zor kapatırlar orayı..

Mehmet'ten ne beklediğinize bağlı performansı. Emre gibi oynamasını bekliyorlarsa daha çok beklerler :asd:

Defansif açıdan Mehmet Topal çok daha iyi Selçuk Şahin'den ancak top kullanma konusunda özellikleri kısıtlı. 2008 şampiyonluğumuzda yani ilk piyasaya çıktığı dönemde bu konuda iyidi ancak zamanla geriye gitti açıkçası topları çok yavaş kullanıyor ve fazla basit oynuyor.

Hep diyorum baştan değerlendirselerdi bu adamı müthiş bir stoper kazanabilirdi Türk futbolu.

Bekir'le Egemen'in önüne kimi koysan dökülür Salman, bir de beklerde Orhan'la Hasan Ali var :lol:

valla olabilir ama dünde topal top kaptiriyor, pozisyon yiyor fener

vaslui macindada topal top kaptiriyor, gol yiyor fener

yani egemen ve bekirden hic eksigi yok bu konuda adamin.

rezil oyniyor su ana kadarki performans rezil.

valla olabilir ama dünde topal top kaptiriyor, pozisyon yiyor fener

vaslui macindada topal top kaptiriyor, gol yiyor fener

yani egemen ve bekirden hic eksigi yok bu konuda adamin.

rezil oyniyor su ana kadarki performans rezil.

Orada kafası rahat oynaması mümkün değil zaten, Fener'in parasını yemeye geldi. Cebini doldurur gider seneye.

Mehmet'in paslarını iyi takip eden bir takım maçta en az 2-3 kontra kazanır,bazen hizasında oyuncu görüyor diye ta diğer uca dümdüz top atıyor,baskı yapsan ikinci oyuncun geriye doğru bassa zaten yana atmasa geriye atacak yine kaparsın;bu konuda Selçuk Şahin bunun kadar kötü değil. Mirastan yemiş hiç kendini geliştirmemiş nasılsa Valencia'ya gittim diye herhalde;zaten Valencia'da da bu hareketleri yüzünden çok sıkıntı çektirdi takımına,UEFA'da da en önemli maçlarında böyle gol yedirtti.

Yani Mehmet Topal'ın top ayağındaysa önüne geçip tutmayacaksın çünkü ilerlemez,hemen yanına ve gerisine baskı kafi,zaten orta çizgiyi şans eseri geçse ben neredeyim deyip direkt kaleye vuruyor :lol:

Geri
Üst Alt