Cevap: #14 Mehmet Topal

M. Topal şu takımda sen ve Balta varsınız ikiniz son derece profesyonel insanlarsınız ne bazıları gibi abartılıp Maradona sandınız kendinizi nede futbol oynamayı bilmeden sahaya çıkanlar gibi davrandınız bravo size bunları genel olarak yazıyorum

M. Topal şu takımda sen ve Balta varsınız ikiniz son derece profesyonel insanlarsınız ne bazıları gibi abartılıp Maradona sandınız kendinizi nede futbol oynamayı bilmeden sahaya çıkanlar gibi davrandınız bravo size bunları genel olarak yazıyorum

Al Bendende O Kadar ikiside Sürekli Belirli Bir Seviyenin Altına Asla inmiyorlar

Aldıkları Paraları Sonuna Kadar Hak ediyorlar

Mehmet Topal eleştrilmeyecek 3 oyuncudan 1'i helal olsun!

Çok takdir ediyorum Mehmet Topal'ı. Dardanel'den geldi şimdi Avrupa'nın gündeminde...

İnanılmaz derecede katetmiş bir oyuncu...

Kesinlikle, tartışmasız ... ! En iyi orta saha oyuncusudur mevkisinde Türkiye'de...

Helal olsun sana koçum.Kendini çok iyi geliştirdi.

Bordeaux maçında çok iyiydi.Umarım rövanşta da aynı oyununu sergiler.

Örümcek Adam, yapışıyor bırakmıyor adamı. Ah bir de biraz hızlı olsa daha ne istenir ki..

helal olsun sana...takımın tek düşmeyen kalesiydi...daha büyük bir farkı önledi diyebilirim

Yavas yavas gercek performansini gostermeye basliyor ben Topala guveniyorum:)

mehmet guvenle hemen hemen aynı yasıt aynı mevki hemen hemen aynı boya sahip mehmet topalın oynadıgı futbolsa mehmet guvenin oynadıgı ne birde bizim altyapımız gercekten ovuldugu kadar iyi degil cunku bir suru curuk elma cıkıyo sabri okan m.guven emre ismini unuttugum 100 ce adam cıktı alt yapıdan tek ise yarar adam arda turan ve bulent korkmaz bide barcelona altyapısına arsenal altyapısana bakalım ne demek istedigimi rahatlıkla anlarsınız

mehmet guvenle hemen hemen aynı yasıt aynı mevki hemen hemen aynı boya sahip mehmet topalın oynadıgı futbolsa mehmet guvenin oynadıgı ne birde bizim altyapımız gercekten ovuldugu kadar iyi degil cunku bir suru curuk elma cıkıyo sabri okan m.guven emre ismini unuttugum 100 ce adam cıktı alt yapıdan tek ise yarar adam arda turan ve bulent korkmaz bide barcelona altyapısına arsenal altyapısana bakalım ne demek istedigimi rahatlıkla anlarsınız

Hiç çıkmamasından iyidir..

Fenerin Beşiktaşın alt yapıları bizden iyi de biz mi bilmiyorum :o

altyapımız sıradan bir altyapı.arkadaşa katılıyorum ben.bizim on senede çıkardığımızdan daha iyisini bir senede çıkarıyor elin adamları.her sene...

topal her zaman belirli standartlarda oynuyor.kaliteli bir oyuncu.kendinide iyice geliştiriyor gün geçtikçe..ayakta kalan bir kaç adamımızdan birisi..

Fener'in BJK'nin dogru dürüst aptyapıları var diyemeyiz

Bizimde normal bir altyapımız var diyebiliriz

Çıkardıgı adamlar ahım şahım degil kac dünya klübüne adam vermişiz

Eskiden oldu Hakan Inter'e,Ümit Davala Milan'a filan gitti ama başarılı olamadan geldiler

İngilterenin en kötü takımının altyapısıyla ne fark var aramızda

Altyapı görmek istiyorsanız

Ajax Amsterdam,Barcelona,Lyon

takımlarına bakmanızı tavsiye ederim

kesinlikle bende düşüncelerimi yazarken aklımdaki altyapılar ajax barça arsenal vs idi.ayrıca altayın altyapısı bile bizden iyidir..

hakan şükür ve ümit altyapıdan çıkmadılar.tamamen fatih hocanın altyaş grubu milli takımlarda oynattığı ve klubümüzede aldırdığı ve yetiştirdiği adamlar..bizim altyapıdan çok adam çıkmadı henüz...

Geri
Üst Alt