Cevap: # 14 Mehmet Topal

Bana bu adamin baska bir takima transferi bitti de bazi seyleri bekliyorlar gibi geliyor, umarim haksiz cikarim

Mehmet ne oldu sana ya:( Umarım en kısa zamanda sahalara dönersin sana çok ihtiyacımız var kuşkusuz Türkiyenin en iyi ön liberosu Mehmet Topal

Bana bu adamin baska bir takima transferi bitti de bazi seyleri bekliyorlar gibi geliyor, umarim haksiz cikarim

Nedense bu seferki sakatlık durumu bana da inandırıcı gelmiyor hiç, olaya bak artık nerdeyse inşallah sakattır diyeceğiz:D O bölgede alternatif bir tek Sarp iken sanmıyorum transferi, yabancı hakkımızı da sağbekten kullanmak daha mantıklıyken kalır Topal çok yüksek bir teklif gelmez ise.

Spider Topal,hakkaten ne zaman ne sebebten sakatlandığını bile bilmiyorum,umarım kısa sürede takıma katılırsın,sensiz bu taktik eksik olur.

Halen haber yokmu bundan ? son durumu nedir acaba , nezaman dönecek sahalara ?

haftaya hazır diye duyduydum ama eğer gerçek sakatlık değilseş.......

Seneye alıcısı varken mutlaka satmalıyız ve yerine iyi bir oyuncu almalıyız.

Antep maçını izlemeye gittim Gs lilerden çok febeliler dolmuş kahveye odun fenerlinin biri top tabataya geldikten sonra bana dönüp demez mi bu adam Elanodan 10 kat iyi hep yedek kalmış ingilterede 40 derecede ( evet 40 :D ) top oynayamıyor. Malum adam ölülerine kadar küfür yedi dayağı da yiyordu ayırdılar. Keita' ya omuz atıyor rakip herif diyor Keita kendini yere atıyor ben objektifim GS kötü oynuyor :D diyor.

Bu yaşananlar tamamen gerçektir. Bizzat kendimce yaşandı. Gülün diye yazdım :)

Mesajı Elano kısmına yazcaktım Topala yazmışım sildim, ve yerine kopyaladım özürler :D bir tek deniz görmüş :D

Bi haber görmüştüm beşiktaş maçına yetişebilir diye kaç hafta varki?

Besiktas macinami. Sakami yapiyosun Onur :)

Umarım mehmet yapıyodur haberi buldum..

Mehmet Topal Beşiktaş Derbisine Kadar Hazır..!

Dün, 09:53

Sakatlığından ötürü bir süredir takımdan ayrı kalan milli yıldızımız Mehmet Topal, çalışmalara başladı. Mehmet, üç hafta sonra oynayacak duruma geleceğini ve Beşiktaş derbisine kadar tam kapasiteyle hazır olacağını belirtti.

Sezon öncesi yaşadığı şok sakatlıkla uzun süre takımdan ayrı kalan milli yıldızımız Mehmet Topal, çalışmalara başladı. Hocasının gözüne girmişken sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldığını belirten Mehmet Topal, “Sakatlık beni mahvetti. Psikolojim bozuldu. Çok iyi form tutmuştum. Şimdi tekrar aynı seviyeye gelmek için çok çalışacağım. Doktorlar ve hocamızın verdiği rapor doğrultusunda kısa sürede istenen seviyeye geleceğime inanıyorum” dedi.

Mehmet Topal, üç hafta sonra oynayacak duruma geleceğini ve büyük ihtimalle de Beşiktaş derbisine kadar tam kapasiteyle hazır olacağını belirtti.

Yayın :...webAslan.com

Yok artik!

Zaten sakatlanip durdukta canimi SIKIYOR.

Topalin isteyeni varsa bence satalim. Yerine adam gibi istikrarli bir futbolcu alalim.

Geri
Üst Alt